ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Beypazarı'nın su sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı!

ABB Başkanı Mansur Yavaş Beypazarı'nın su sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş memleketi olan ve uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Beypazarı'nda bir iftar yemeğine katıldı. ABB Başkanı Yavaş burada ilçede yaşanan su sıkıntına dair atacakları adımı açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Beypazarı'nın su sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Polatlı ilçesinde on yıllardır devam eden su sıkıntısı sorunu ortadan kaldırılmış, ABB tarafından yapımı tamamlanan 100 kilometrelik içme suyu hattının açılışı gerçekleştirilmişti.

BAŞKAN YAVAŞ BEYPAZARI'NDA KONUŞTU

Ankara'nın su sıkıntısı yaşayan ve merkeze uzak olan ilçeleri için yeni bir haber daha geldi. Haberin kaynağı bizzat ABB Başkanı Mansur Yavaş oldu. Memleketi ve 10 yıla yakın bir süre belediye başkanlığı görevini üstlendiği Beypazarı ilçesinde organize edilen bir iftar yemeğine katılan Başkan Yavaş ilçenin 50 yıldır devam eden su sıkıntısını gidermek için yapacakları çalışmanın detaylarını anlattı.

Başkan Yavaş “Biz Harmancık mevkiinden su getiriyoruz buraya. Başağaç mevkiinde su azaldı. Şu anda projesi yapıldı. Yaz aylarında inşallah ihaleye çıkıyor. Çamlıdere'den Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na Polatlı'ya götürdüğümüz gibi su getirip artık Beypazarı'nda 50 yıl süreyle inşallah su sıkıntısı çekilmeyecek” ifadelerini kullanırken ABB yönetimindeki 5 yıllık döneminden ve bundan sonra da bağlı kalacağı politikadan bahsetti.

BEYPAZARI'NA ÖZEL TEŞEKKÜR

Başkan Yavaş kendisini dinleyenlerden Beypazarı 'da dahil olmak üzere tüm şehre yönelik eşit yaklaşımını sürdüreceklerini ve bu kapsamda kendilerine oy vermelerini talep etti. Başkan Yavaş ayrıca bu ilçenin kendisini için özel bir anlam taşıdığını ve seçim günü buradan istedikleri sonucu aldıklarında özel olarak teşekkür edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CEV Şampiyonlar Ligi finali 4 yıl sonra Türk takımları olmadan oynanacak

CEV Şampiyonlar Ligi finali 4 yıl sonra Türk takımları olmadan oynanacak