ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş E-Spor turnuvasında kazananlara ödüllerini takdim etti

ABB Başkanı Mansur Yavaş E-Spor turnuvasında kazananlara ödüllerini takdim etti

Ankara'da gençlerin ilgiyle takip ettiği turnuva sona erdi. 1 ay boyunca devam eden Başkent E-Spor Turnuvası'nda kazanan takım belli oldu
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş E-Spor turnuvasında kazananlara ödüllerini takdim etti

Son yıllarda ülkemizde ve tüm dünyada ciddi ortanda gösterilen ilginin artması ile adından söz ettiren E-Spor sektörü kapsamında yapılan turnuvalar Ankara'da da hız kesmeden devam ediyor.  

Genç kesimin yıllardır severek takip ettiği ve ülkemizden de önemli takımların çıkıp uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil ettiği E-Spor sektörü ile ilgili Ankara'da adından söz ettiren bir turnuva düzenlenmişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı “Başkent E-Spor Turnuvası” sona erdi.

BİR AY SÜREN TURNUVANIN ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Toplamda 51 takımın yer aldığı ve 350'den fazla oyuncunun katılım gösterdiği bu büyük turnuvanın finali görkemli bir tören ile gerçekleşti. Gençlere yönelik yaptığı faaliyetler ve online oyun oynama ve yayın yapma platformları ile ilgili olumlu düşünceleri ile de adından söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta ödül töreninde hazır bulundu.

Kazanan takımlara ödüllerini veren ve onlara derslerini de ihmal etmemeleri gerektiği uyarısını yapan Başkan Yavaş “Biliyorsunuz birkaç tane e-spor merkezimiz oldu ama Birlik Mahallesi'nde de güzel bir merkez yapıyoruz. İnşallah oradan da yararlanacaksınız ve daha da kendinizi geliştirme imkânı bulacaksınız. Teknoloji merkezlerini de gittikçe çoğaltacağız. Dersleriniz de iyi olmalı. Dersler iyi olmadan çocuklar hiçbir şey olmaz” şeklinde konuştu.

KAZANAN TAKIMA 50 BİN TL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kazanan isimlere konuşmasının ardından ödüllerini takdim etti. Turnuvada kazanan takım 50 bin, ikinci takım 25 bin, üçüncü takım 15 bin ve dördünü takım 10 bin TL para ödülünün sahibi oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin katılımın ve gösterilen ilginin çok yoğun olduğu Başkent E-Spor Turnuvası'nı önümüzdeki dönemlerde tekrar düzenlemesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB ASKİ Genel Müdürlüğü İvedik İçme Suyu Arıtma Tesisinin kapasitesini artırıyor!

ABB ASKİ Genel Müdürlüğü İvedik İçme Suyu Arıtma Tesisinin kapasitesini artırıyor!