ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Hüseyingazi SKM açılışını gerçekleştirdi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş Hüseyingazi SKM açılışını gerçekleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş partisinin Mamak ve Altındağ ilçeleri için hizmet verecek Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Hüseyingazi SKM açılışını gerçekleştirdi!

Seçime bir kaç gün kalan Ankara'da iddialı açıklamalar ve seçim çalışmaları sürüyor. Şehrin mevcut belediye başkanı olarak görev yapan ABB Başkanı Mansur Yavaş bugün Mamak'ta destekçileri ile bir araya geldi.

CHP HÜSEYİNGAZİ SKM AÇILDI

Ankara'nın Mamak ve Altındağ ilçesinde seçim dönemi bitene kadar açık kalacak CHP Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti.

CHP Mamak ve Altındağ Belediye Başkanları ile beraber açılışı gerçekleştiren ve açıklamalarda bulunan Başkan Yavaş “Bir belediye başkanı kentinde yaşayan herkesin her türlü ihtiyacını karşılamak zorundadır. Allah'a çok şükür ben o küçük çocukların evlerinde üşümesine izin vermiyorum. Onların ısınmasını sağlıyorum. Ben onların aç kalmasına izin vermiyorum, düzenli şekilde protein almalarını sağlıyorum” diyerek sosyal anlamda da vatandaşların zor durumda kalmamaları için çalıştığını belirtti.

“ANKARA'YI BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİP OLDUK”

Kendisini dinlemeye gelen kalabalığa “Ankara'yı birlikte yönetmeye talip olduk. Ve inşallah birlikte yönetmeye de devam edeceğiz” diye karşılık veren Başkan Mansur Yavaş “Eğitimi, sağlığı, geçimi, geleceği buna dahildir. Her şeyiyle ilgileneceksiniz. Asfalt, kaldırım yapmanın belediyecilikle alakası yok” diyerek bir belediye başkanının sorumluluğu olan yerde yaşayanların her şeyi ile ilgilenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Konuşmalarının tamamlanmasının ardından Mamak ve Altındağ ilçeleri için faaliyet gösterecek SKM açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi 2019 yılında Mamak'ta yüzde 47,24 ile 2. parti olmuş, Altındağ'da aday çıkarmamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı programlarına devam ediyor! 2 ayrı yerde etkinlikler devam edecek

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı programlarına devam ediyor! 2 ayrı yerde etkinlikler devam edecek