ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Kaleciklilerle buluştu!

ABB Başkanı Mansur Yavaş Kaleciklilerle buluştu!

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kalecik'te Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında vatandaşlar ile bir araya geldi, seçim vaatlerini anlattı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Kaleciklilerle buluştu!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimlere yönelik vaatlerde bulundu, açıklama yaptı. 

‘’SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ROZETİMİZİ ÇIKARDIK'' 

Başkan Yavaş, 5 yıldır belediye başkanlığı yaptığını belirttiği konuşmasında, kimseyi ayırmadan, hak yemeden çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. Ankara'nın altyapı sorunlarına da değinen Yavaş, bu sorunların yıllardır çözülmediğini de sözlerine ekledi. 

Ortak akılla karar aldıklarını ve Kalecik'te de bir kent konseyi kuracaklarını aktaran Mansur Yavaş, ‘’Biz boş projelere para yatırmıyoruz. Girişlerdeki kapılara para yatırmıyoruz. İnsana hizmet etmeyen hiçbir projede işimiz olamaz. Her şeyin hesabını veriyoruz. Kuruşun hesabını veriyoruz. Bu hesabı insanlar vermeli. Ben sizin bana emanet ettiğiniz parayı kullanıyorum. Birisi sizin paranızı çarçur ederse hesabını sormaz mısınız? Biz de çok şikâyet edildik. Allah’a şükür bir tane bürokratım savcılığa gitmedi. Hep söylüyorum; siz eğer bu dünyada bu hesabı veremiyorsanız, diğer dünyada bunun hesabını veremezsiniz. Tüm adaylara sesleniyorum, herkes mal varlığını açıklasın. Artık Ankara’da çalıyor ama çalışıyor anlayışını tarihe gömdük.” dedi. 

MANSUR YAVAŞ'TAN KALECİK'E MÜJDE 

Sözlerine Kaleciklilere bir müjdeyle devam eden Yavaş, Kalecik'in tüm grup yollarını sıcak asfalt yapacaklarını söyledi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e Manisa'dan yanıt! Onu da 'özgür'leştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e Manisa'dan yanıt! Onu da 'özgür'leştireceğiz