ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Mamak'ta net konuştu! Kul Hakkının yenilmesine çalınmasına müsaade etmedik

ABB Başkanı Mansur Yavaş Mamak'ta net konuştu! Kul Hakkının yenilmesine çalınmasına müsaade etmedik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2024 Yerel Seçimleri Kapsamında partisinin Mamak seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu. Başkan Yavaş yoğun kalabalık ile gerçekleşen açılışta "Bu para sizin paranız. Kul hakkının yenmesine, çalınmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz" dedi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Mamak'ta net konuştu! Kul Hakkının yenilmesine çalınmasına müsaade etmedik

ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Mamak ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi'nden ABB Başkanlığı için aday gösterilen Yavaş partisinin Mamak ilçesinde seçim koordinasyon merkezinde önemli açıklamalarda bulundu.

“ANKARA HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞTIK”

Az Laf Çok İş sloganı ile Ankara'daki 4. seçim koordinasyon merkezini açan Mansur Yavaş şimdiye kadar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaparken benimsediği hizmet anlayışı ile ilgili “Benim sokaklarda bir tane fotoğrafımı görmediniz. benim araçlarımda çakar görmediniz. Konvoylarla gezdiğimi görmediniz. Belediye de bile benim fotoğrafımı asmak yasak. Yaptığımız hizmetlerde, çalışmalarda bunu kendisine yönlendiren bir anlayış görmediniz. Çünkü biz kendimizi sadece halka atanmış olan Ankara’daki herhangi bir daire başkanı, herhangi bir il müdürü neyse kendimizi o sıfatta gördük. Biz Ankara halkına hükmetmek için değil, Ankara halkına hizmet etmek için çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“HESABINI VEREMEYECEK İŞLERE GİRMİYORUZ”

Ankara genelinde yaptıkları çalışmaların bedelleri ile ilgili bilgilendirme paylaşımları yapması hakkında da önemli ifaderde bulunan Yavaş “Üniversiteler, meslek odalarından görüş alarak sizlerden aldığımız parayı ihtiyaç doğrultusunda harcıyoruz. Bunu harcarken açık ihaleler yapmak suretiyle hem katılımı hem de kırımları artırıyoruz. Çünkü bu para sizin paranız. Kul hakkının yenmesine çalınmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Her yerde ve her platformda harcadığımız paraların hesabını veriyoruz. Bir hizmet yaptıysak pankart asıp, tüm Ankaralıya gösteriyoruz. Sayıştay raporlarımızın hepsini belediyemizin internet sayfasında yayınlıyoruz. Kuruşuna kadar nereye ne kadar harcanmış görüyorsunuz. Çünkü hesabını veremeyecek işlere girmiyoruz” diyerek objektif olarak çalıştıklarını ifade etti.

MART AYINDA MAMAK İÇİN METRO İHALESİ

Mamak halkının uzun yıllardır beklediği metro projesi ile ilgili tekrar bir ihale yapılacağını söyleyen Mansur Yavaş “Mamak’taki metronun ihalesini ben yaptım. 5 yıldır uğraşıyoruz projesini yaptırıp, yatırım programına almak için. Yaklaşık 400 milyon Euro civarında bedeli olmasına rağmen gelen teklif 580 milyon Euro olunca Mamak ve Ankara halkının hakkını yedirmemek için derhal iptal ettim ve inşallah Mart ayında tekrar ihale edilecek” dedi.

Koordinasyon merkezinin açılması Mamak'ta büyük bir kalabalığın toplanmasına sebep oldu. Açılışa gelen vatandaşlar Mansur Yavaş'a desteklerini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği  Gaetan Laura'yı ve James Lea Siliki'yi transfer ettiğini açıkladı!

Gençlerbirliği Gaetan Laura'yı ve James Lea Siliki'yi transfer ettiğini açıkladı!