ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş mazbatasını alarak ikinci dönemine başladı

ABB Başkanı Mansur Yavaş mazbatasını alarak ikinci dönemine başladı

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden olan Mansur Yavaş, seçimi kazanmasının ardından mazbatasını aldı. Başkan Yavaş'a törende ailesi eşlik etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş mazbatasını alarak ikinci dönemine başladı

Ankara'da gerçekleşen seçimlerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olmuştu. 31 Mart günü sandık başına giden Ankara halkı tercihini ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yana kullanmıştı.

2. YAVAŞ DÖNEMİ BAŞLADI

%60.44 oy oranı ile seçimleri kazanan ABB Başkanı Yavaş rakibi Turgut Altınok'a büyük bir oy farkı atmıştı. Sonuçların ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş bugün Ankara İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı. Mazbatasını almasının hemen ardından bina dışında kendisini bekleyen vatandaşlar ve basın mensuplarına seslenen Başkan Yavaş kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ankara'da Mansur Yavaş Belediyeciliğinin devam edeceğini ifade eden Başkan Yavaş, meclis çoğunluğunu da elde etmelerinin ardından bu zamana kadar yapamadıkları projeleri hızlıca hayata geçirmeye çalışacaklarını açıkladı. Başkan Yavaş önceki dönemde kendisinden ayrı bir tavır takınan belediyeleri seçim döneminde ilçelerinde vatandaşlara şikayet ettiğini ve bundan dolayı o isimlerin seçimi kazanamadıklarını söyledi.

DİĞER BAŞKANLARA BİR KEZ DAHA ÇAĞRIDA BULUNDU

ABB Başkanı Yavaş bu seçimde Ankara'nın 8 ilçesini kazanan rakip parti adaylarına ilk meclis toplantısında yine sesleneceğini ve ortak çalışma vurgusu yapacağını söyledi. ABB Başkanı Yavaş kendisini dinleyenlere teşekkür ederek ailesi ile birlikte Ankara İl Seçim Kurulu'ndan ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı