ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Minibüsçüler Odası tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı

ABB Başkanı Mansur Yavaş Minibüsçüler Odası tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yavaş şehirde ulaşım sektöründe faaliyet gösteren gruplar ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Yavaş son olarak Ankara Minibüsçüler Odasının düzenlediği organizasyona katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Minibüsçüler Odası tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı

Ankara'da gündemin üst sırasında yer alan ulaşım sektörü çalışanlarının mağduriyet sorunu ile ilgili ABB yönetimi tarafından sektör çalışanlarına destek açıklaması gelmeye devam ediyor.

ABB'DEN DOLMUŞ ESNAFINA DESTEK SÖZLERİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Ankara'da önemli bir organizasyona katıldı. Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Yavaş minibüsçülere desteklerinin süreceğini açıkladı. Dolmuş esnafına nasıl destek vereceklerini hakkında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Yavaş “7-8 aydır halk otobüsü esnafına yaptığımız desteği dolmuşçu esnafımıza nasıl yapabiliriz, diye düşünüyoruz. Bakanlıklarla yazıştık, en sonunda danışmanlarımız araştırarak halk otobüslerine yaptığımız desteği dolmuşçu esnafa da yapabileceğimizi bildirdiler. Desteğin nasıl olacağını oda başkanı ve 27 durak başkanıyla yan yana gelerek tespit edeceğiz” dedi.

YENİ GÜZERGAH ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ABB Başkanı Yavaş ayrıca yeni yol rotaları hakkında da çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek “Güzergâh talepleri var. Güzergâh talepleriyle ilgili de seçimden sonra bir araya gelip esnafın birbirine zarar vermediği tüm düzenlemeleri yapabiliriz. Yeni hatları açabiliriz. Nasıl verebiliriz? Artık şehir her tarafından Ankara Merkezi’ne doğru büyümeye başladı. Bunu da tüm dolmuş esnafının çalışacağı şekilde düzenlemeye hazırız” şeklinde konuştu. Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazel ise ABB Başkanı tarafından kendilerine verilen destekten dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Ankara'da ulaşım sektöründe hem çalışanların hem de vatandaşların mağdur olmaması için önümüzdeki günlerde yeni adımların atılması bekleniyor. Vatandaşlarda yaşanacak gelişmeleri merakla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği TFF'nin Eryaman kararını siyah çelenk bırakarak protesto etti

Gençlerbirliği TFF'nin Eryaman kararını siyah çelenk bırakarak protesto etti