ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı

ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş mitingler ve düzenlenen organizasyonlara ek olarak bireysel olarak da ilçe sakinlerini yaşadıkları yerlerde ziyaret ediyor. Başkan Yavaş beraberindeki isimler ile vatandaşların taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı

Adaylığının resmi olarak belli olmasının hemen ardından bütün ilçeleri gezme prensibi ile hareket eden Mansur Yavaş, bir günde 3 ilçeyi ziyaret etti. ABB Başkanı Yavaş gittiği yerlerde partisinin adayları ile beraber vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı.

3 İLÇEDEKİ ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ

2019 yılında partisi tarafından ABB Başkan Adayı olarak gösterilen ve seçimi kazanan Mansur Yavaş sosyal bir hizmet anlayışına sahip olacağını ifade etmişti. Bu bağlamda beton değil insan odaklı çalışacağını vurgulayan ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara'nın 3 ilçesinde insanlar ile bir araya geldi. Merkeze uzak ilçeleri de sık sık ziyaret eden ve kendilerinin unutulmadığını vurgulayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ilk olarak Nallıhan'a gitti.

Nallıhan ve Çayırhan mahallesini ziyaret eden Başkan Yavaş vatandaşları selamlamayı ihmal etmedi. Buranın ardından Güdül'e geçen ve yanında Partisinin Nallıhan Güdül adayını da bulunduran ABB Başkanı Mansur Yavaş dükkanlara girerek esnafla hasbihal etti. Kendilerinin sıkıntılarının ne olduğunu soran ve vatandaşların kendisine yönelik yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Yavaş günün 3. ve son ilçe ziyareti olarak Ayaş'a geçti. CHP Ayaş Belediye Başkan adayı İzzet Demircioğlu ile birlikte Ayaş sokaklarını gezen ve vatandaşlar ile sohbet eden ABB Başkanı Yavaş ilçeyi önemsediklerini ve geçmiş dönemlerde olduğu şekilde yeni dönemde de aynı şekilde hizmet vereceklerini belirtti.

VAKİT DOLUYOR

Bir kaç gün içinde ABB Başkanı Yavaş'ın seçim çalışmalarını tamamlaması bekleniyor. Başkan Yavaş diğer adaylar gibi kurmayları ile birlikte 31 Mart günü gelecek sonuçları takip edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 bin TL SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu, ne zaman banka hesaplarına yatacak?

3 bin TL SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu, ne zaman banka hesaplarına yatacak?