ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan'da düzenlenen mitinge katıldı!

ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan'da düzenlenen mitinge katıldı!

Seçim çalışmalarına bir haftadan az bir zaman kalmasına rağmen ara vermeden devam eden ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan'a gitti. Düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Başkan Yavaş yolsuzluk konusunda önemli sözler sarf etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan'da düzenlenen mitinge katıldı!

Seçim dönemi boyunca Ankara'nın tüm ilçelerini gezen ve çoğu ilçeye defalarca giden ABB Başkanı Yavaş'ın son durağı Nallıhan oldu. Burada hem ilçe hem de şehir için konuşan Mansur Yavaş 31 Mart sonrası için tahminlerini de dile getirdi.

Partisinin Nallıhan Belediye Başkan Adayı Ertunç Güngör ile birlikte sahnede vatandaşlara konuşan Başkan Mansur Yavaş ilçenin önemine vurgu yaptı. Tarihi İpek yolu'nun geçtiği rota üzerinde yer alan Nallıhan'da turizmi arttırmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden ABB Başkanı Yavaş “İpek Yolu turizmi için Beypazarı, Ayaş Nallıhan’dan geçecek şekilde bu İpek Yolu turizmini başlatmak için çalışmalara başladık. Görüntülerini de çektik. Ancak pandemi nedeniyle Uzak Doğu’dan turist gelmemesi sonucunda şu anda tam gerçekleşemedi” dedi bu proje üzerinde yoğunlaştıklarını vurguladı.

YOLSUZLUK VURGUSU

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın konuşmasında en çok dikkat çeken başlık yolsuzluk oldu. Geçtiğimiz haftalarda mal beyanını açıklayarak bir çok siyasiye öncü olan Başkan Yavaş “Ben bu ülkedeki bu kadar adaletsiz gelir dağılımının en büyük sebebinin yolsuzluklar ve israf olduğuna inanıyorum. Yolsuzluklar ve israf kalkmadan Türkiye'de adil gelir dağılımı olmaz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ayrıca kentte okuyan öğrencilerin şehirlerine döndüklerinde kendi yaptığı hizmetleri oralarda da arayacaklarını bu konu ile ilgili belediyelerini sorgulayacaklarını ifade etti.

Miting boyunca vatandaşlar bir çok defa sloganlar ile Başkan Yavaş'a desteklerini belirttiler. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ta katılımcılara teşekkür etti ve Nallıhan'dan bir sonraki programına geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oy kullanmaya gidemem demeyin! Ankara'da oy kullanmaya gidemeyecek durumda olanlar için yeni hizmet

Oy kullanmaya gidemem demeyin! Ankara'da oy kullanmaya gidemeyecek durumda olanlar için yeni hizmet