ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş oyunu kullandı

ABB Başkanı Mansur Yavaş oyunu kullandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve bir kez daha göreve aday olan Yavaş ailesi ile birlikte oyunu kullandı. Başkan Yavaş seçimi kazanacağından emin olduğunu vurguladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş oyunu kullandı

Türkiye büyük bir heyecanla sabah saatlerinden itibaren sandık başına gidiyor. Halen devam eden oy verme işlemleri ile ilgili siyasiler ve ünlü isimlerde vatandaşlık görevini yerine getirmek için kayıtlı bulundukları okullara gitti.

BAŞKAN YAVAŞ KAZANACAĞINDAN EMİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

2019 yılında seçildiği ABB Başkanlığı görevinde 5 yılı geride bırakan ve bir 5 yıl daha görevde kalması için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aday gösterilen Başkan Yavaş Ümitköy'de oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına bir demeç veren Mansur Yavaş kazanacağından emin olduğunu belirtti.

Başkan Yavaş “Oylarımızı kullandık. Ankara için hayırlı uğurlu olsun inşallah. Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddüdümüz yoktur. İnşallah akşam dokuzdan sonra belediyenin bahçesinde görüşmek üzere” dedi. ABB Başkanı Mansur Yavaş eşi ve kayınvalidesi ile birlikte oyunu kullanmasının ardından okuldan ayrıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunu ABB binasında takip etmesi bekleniyor.

ANKARA'NIN BÜYÜK BİR MÜCADELEYE SAHNE OLMASI BEKLENİYOR

Türkiye'nin en önemli büyükşehirlerinden olan ve başkent unvanına sahip olan Ankara'da yeni dönemde başkanın kim olacağı merak ediliyor. Gün içinde Ankara halkı da vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitmeye devam ediyor. Ülke genelinde seçime katılımın büyük bir oranda olması tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti kaç ili nereleri kazandı? Kaç ilde belediye başkanlığını aldı?

İYİ Parti kaç ili nereleri kazandı? Kaç ilde belediye başkanlığını aldı?