ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş pazarcı esnafı ile bir araya geldi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş pazarcı esnafı ile bir araya geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İftar organizasyonları ile farklı mesleklerden insanlar ile bir araya geliyor. Başkan Yavaş son olarak Ankaralı pazarcılar ile iftar yemeği yedi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş pazarcı esnafı ile bir araya geldi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da çalışan pazarcılar ile düzenlenen iftar yemeği aracılığı ile bir araya geldi. Yüzlerce pazarcının katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Yavaş seçim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“BETONA DEĞİL İNSANA YATIRIM”

5 yıllık görev süresi boyunca kendisine oy vermeyenler dahil kimseye ayrımcılık yapmadığını ve bu şekilde hizmet ettiğini belirten Başkan Mansur Yavaş “Geçen seçim oy vermese de beş yıllık yönetimimizden sonra herkes gördü ki bu belediyeler çok daha farklı yönetiliyor. Taşa, betona değil insana yatırım yapıyor” diyerek aradan geçen sürede kendi ile ilgili olumsuz düşüncelerin değiştiğini düşündüğünü dile getirdi.

Pazarcılar da dahil olmak üzere esnaflar ile ilgili olumuz sarf edilen sözleri hatırlatan Başkan Yavaş “Seçime giderken pazarcılar terörist olmuştu öyle değil mi 2019’da. İnsanlar, idare edenler kendisi beceremeyince kabahati başkasında buluyor. Son seçimlerde de kasapları terörist yapıyorlardı. Mutlaka seçime giderken birilerine bir laflar söylüyorlar” diyerek bu ifadelerin doğru olmadığını, esnafların ekmek paralarını kazanmaya çalışan insanlar olduklarını söyledi.

“BİZ PAZARCILAR BURADAYIZ”

Özellikle sosyal anlamda vatandaşı harekete geçiren veresiye defteri kapatma gibi projeler ile insanların kalbine girdiklerini söyleyen ABB Başkanı Mansur Yavaş'a Ankaralı pazarcılardan destek geldi. Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan pazarcılar olarak Mansur Yavaş'ın seçimi kazanacağından emin olduklarını “Biz pazarcılar buradayız. Ankara’da her yeri geziyorum, Allah izin verirse Başkanımın çalışmasıyla yüzde 90 o sandıklar patlayacak” şeklinde ifade etti.

SONUÇLARIN BELLİ OLMASINA AZ BİR ZAMAN KALDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın görevinde sona mi geldiği yoksa bir 5 yıl daha devam edeceği 31 Mart seçimlerinde belli olacak. 12 gün kalan seçimlerde vatandaşlar yapacağı tercihler ile yeni başkanlarını belirleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASELSAN yerli ve milli ufuk ötesi sonarı DÜFAS'ı duyurdu

ASELSAN yerli ve milli ufuk ötesi sonarı DÜFAS'ı duyurdu