ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı

ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı

Rekor bir oy ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden ABB Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş ilk ziyaretini Yenimahalle ilçesinde gerçekleştirdi. Başkan Yavaş'a gösterilen ilgi büyük oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı

%60'ın üstüne bir oran ile seçimleri kazanan Mansur Yavaş teşekkür ziyaretlerine hızlı bir başlangıç yaptı. Düzenlenen iftar yemeğinde toptancılar ile bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş'a ilçelerde seçimleri kazanan isimlerde katıldı.

VATANDAŞ GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN BU OLDUĞUNU ONAYLADI

Yapılan seçim sonucu CHP'nin kazandığı belediyelerden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Dolunay, Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç da iftar yemeğinde yer alan isimler oldular.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine düzenlenen iftar yemeğinde yer alan ve kendilerine destekten dolayı katılımcılara teşekkür eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş benimsedikleri belediyecilik anlayışının vatandaşların istediği yönetim şekli olduğunun tescillendiğini ifade etti.

DİĞER PARTİLERİN KAZANANLARINA ÇAĞRI

Başkan Yavaş “Seçim sonucu gösteriyor ki bu iftiraların da hiçbir faydası yok. Zaten vatandaşımız da buna tepki gösteriyor. O iftiraların hiçbiri bizde tutmaz. Sonuç olarak Ankara halkı beş yıllık hizmetimizi onayladı” dedi.

Seçim döneminde kendisi ile aynı ile partide olmayan ilçelerin takındığı davranışı onaylamadığını ve parti fark etmeksizin şehir için birlikte hareket edilmesini söyleyen ABB Başkanı Yavaş “Biz yine aynı şekilde seçilen ilçe belediye başkanlarına aynı çağrıyı yapacağız. Ankara'nın tamamına birlikte hizmet edelim diye aynı teklifi götüreceğim” şeklinde konuştu.

ABB Başkanı Yavaş'ın seçim zaferinden dolayı şehrin farklı yerlerinde ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor. Başkan Yavaş'ın sürecin tamamlanmasının ardından hızlıca projeler için harekete geçeceği ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü aranın ardından lig maçlarına çıkıyor

Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü aranın ardından lig maçlarına çıkıyor