ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Ulus 100. Yıl Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi

ABB Başkanı Mansur Yavaş Ulus 100. Yıl Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi

Ankara'nın sembol noktalarından olan Ulus Meydanında devam eden çalışmalar sona erdi. Yapımı tamamlanan meydan yoğun bir katılım ile hizmete açıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Ulus 100. Yıl Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi

Ankara'nın en bilindik yerlerinden olan Ulus Meydanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir çalışma başlatılmıştı. Şehrin merkezinde yer almasından dolayı farklı bir öneme sahip olacak meydanın inşaat sonucunda nasıl bir sonuç ortaya çıkacağı merak ediliyordu.

Ankara'nın Ulus semtinde yer alan 100. Yıl Meydanı bugün ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından açıldı. Yapılan törende konuşan Başkan Yavaş Ulus'un Cumhuriyet dönemi ve öncesi anlamında değerli bir yer olduğuna vurgu yaptı ve uygun görülmesi durumunda Ulus Trafiğinin tamamen yer altına almayı planladıklarını ifade etti.

"BANKA HESAPLARIM İNCELEMEYE AÇIKTIR"

Konuşmasının devamında önceki söylemlerini yineleyen ABB Başkanı Yavaş gizlisi ya da saklısı olmadığını belirtti. Başkan Yavaş “Beypazarı'nda ilk  belediye başkanlığı yaptığımdan bugüne kadar bütün banka hesaplarım incelemeye açıktır, hiç kimseden sakladığım hiçbir şeyim yoktur. Kamu yöneticileri böyle olmalıdır. Göreve başladığı değil, bıraktığı zamanki mal varlığını açıklamalıdır” dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş gerçekleşen Ulus 100. Yıl Meydanı açılışının ardından alanda bulunan insanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Törenin ardından alandan ayrılan Başkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise Ankara'yı turizm başkenti yapma hedefleri olduğunu söyleyerek meydanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Geniş bir alana yayılan meydan içinde oturma yerleri ve yeşil alanlar alıyor. Alan ile Ulus meydanına giden insanların dinlenip rahatça oturabilecekleri bir alan olmuş olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM 157 işçi alacak! Aranan şartlar belli oldu

TBMM 157 işçi alacak! Aranan şartlar belli oldu