ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Toptancı Hali esnafı ile bir araya geldi

ABB Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Toptancı Hali esnafı ile bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da hal esnaflarına sık sık ziyaret düzenliyor. Bu kapsamda Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte hale gitti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Toptancı Hali esnafı ile bir araya geldi

Ankara esnafına destek verme konusunda her zaman ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen ABB Başkanı Yavaş, bu doğrultuda adımlar atmaya devam ediyor. Farklı sektörlerdeki esnafları ziyaret eden ABB Başkanı Yavaş ve beraberindeki isimler esnafların sorunları ile ilgilendi.

BAŞKAN YAVAŞ YENİMAHALLE'YE GİTTİ

Seçim döneminde Ankara esnafının net bir şekilde desteğini dile getirdiği ABB Başkanı Yavaş seçim sonrasında da teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye başlamıştı. Gittiği yerlerde sevgi gösterileri ile karşılanan ABB Başkanı Mansur Yavaş ellerinden gelen yardımı yapmaya devam edeceklerini belirtmeyi sürdürdü.

Bu kapsamda Yenimahalle ilçesindeki Toptancı Haline giden ABB Başkanı Yavaş renkli görüntüler oluşmasına sebep oldu. Karşılarında ABB Başkanı Yavaş'ı gören vatandaşlarda durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

“HAL ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

ABB Başkanı Mansur Yavaş yaptığı ziyaret boyunca esnaflar ile yakından ilgilenerek işlerinin ve keyiflerinin ne durumda olduğunu sordu. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı da teşekkür eden ABB Başkanı Yavaş "Ankara’da esnafın halinden anlayan, onları yalnız bırakmayan bir yönetim anlayışı var. Yenimahalle Toptancı Hali’nin fiziki şartlarını iyileştirmiştik, bugün de Yenimahalle Belediye Başkanımız Sn. Fethi Yaşar ile beraber hal esnafımızı ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı hal esnafımıza teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Başkan Yavaş'ın ikinci döneminin ilk günlerinde benzer ziyaretlere devam etmesi bekleniyor. Vatandaşlarda yapılan ziyaretlerde ABB yönetimine başarılar dilediklerini ifade ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da ekmeğe zam mı geldi?

Ankara'da ekmeğe zam mı geldi?