ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Ankara'ya yeşil alan kazandırmaya devam açıklaması!

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Ankara'ya yeşil alan kazandırmaya devam açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkanlık için yeniden aday olduğu yerel seçimler öncesi açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yavaş, son olarak Ankara'ya kazandırılan yeşil alanlar ile ilgili konuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sonucu merakla beklenen 2024 Yerel Seçimler öncesi son 5 yılda yapmış olduğu hizmetleri vurgulayan açıklamalar yapmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından bir kez daha Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mansur Yavaş, ve Ak Parti'nin Cumhur İttifakı kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Turgut Altınok isimlerinin arasında geçmesi ön görülen Ankara'daki yerel seçimlerin sonucu merakla bekleniyor.

Yaklaşan seçimler öncesi 27 Ocak'ta 2019 yılında göreve geldiği andan itibaren nelerin yapıldığını anlatacak olan ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yapılacak etkinlik öncesi paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Başkan Yavaş Ankara'ya kazandırılan yeşil alanlar ile ilgili bir paylaşım yaptı.

“25 YILDA YAPILAN YEŞİL ALAN MİKTARINI BİZ 5 YILDA KAZANDIRDIK”

Seçilmesi takdirde yeşilliğe önem veren projelere devam edeceklerinin vurgusunu yapan Başkan Mansur Yavaş  “Gözleri ”Proje" diye beton arayanlara kötü bir haberim var. Ankara'ya 25 yılda yapılan yeşil alan miktarını biz 5 yılda kazandırdık. Başkenti betona değil yeşile boğmaya devam edeceğiz!" şeklinde konuştu.

Yapılan paylaşımda ise Ankara'da son 5 yılda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve yeniden düzenlenen hizmetlere yer verildi. Ankara halkı ise kente kazandırılan yeşil alanlardan dolayı memnuniyetini ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da gün doğumu kartpostallık görüntüler oluşturdu

Ankara'da gün doğumu kartpostallık görüntüler oluşturdu