ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı ve adayı Yavaş Ayaş'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı!

ABB Başkanı ve adayı Yavaş Ayaş'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı!

ABB Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş, Ayaş ilçesinde gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı, Ayaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.
ABB Başkanı ve adayı Yavaş Ayaş'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, Ayaş ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçede gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Yavaş, Ayaşlı vatandaşa bir araya geldi. 

Burada açıklamalarda da bulunan Yavaş, 5 yıllık başkanlık döneminde yapılan proje ve hizmetlerden bahsetti, “Hiçbir Allah’ın kulunu ayırmadık. Nereden kaç oy çıkmış hiç bakmadık. Oradaki sorunu çözdük. Baktık ki yüzlerce mahallede su yok, kanalizasyon yok. O kadar pahalı sattılar suyu merkezde. O kadar paraları çöp projelere ayırdılar. Altyapı yapmadılar. Bizim görevimiz bir köyde su yoksa su götürmektir, belediyeciliktir. Kanalizasyon yoksa bunu yapmaktır.” dedi. 

‘’ÇIKARIN NE KADAR BORCUNUZ VAR AÇIKLAYIN'' 

ABB'nin battığı yönündeki söylemlere ilişkin Yavaş, batan belediye arayanların kendi belediyelerine bakmalarını ve ne kadar borçları varsa açıklamaları gerektiğini söyledi. 

Ayaş'ta hayata geçirilen projelerden de bahseden Yavaş, kimin ne derdi varsa ABB hızır gibi yetişir diyerek belediyecilik anlayışlarının bu olduğunu vurguladı. 

Son olarak Yavaş, Beypazarı'ndan ayrılalı 15 yıl olduğunu ve haya ilçeye 600 bin turistin ziyarette bulunduğunun altını çizerek, atılan asfaltların bir öneminin olmadığının, asıl önemli olanın ilçe belediyeleri ile ABB'nin birlikte çalışması olduğunu ifade etti. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesine nereden, nasıl ulaşırım, telefon numarası, mail adresi nedir?

Ankara Büyükşehir Belediyesine nereden, nasıl ulaşırım, telefon numarası, mail adresi nedir?