ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş açıkladı! Betona plastiğe boşa verilecek parayla, çöp projeyle işimiz yok

ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş açıkladı! Betona plastiğe boşa verilecek parayla, çöp projeyle işimiz yok

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, saha çalışmalarına devam ediyor. Pek çok ziyarete imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, bu kez ormancılarla bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş açıkladı! Betona plastiğe boşa verilecek parayla, çöp projeyle işimiz yok

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için  Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı olarak gösterilen Mansur Yavaş, halihazırda ABB Başkanlığı görevini yürütüyor. 

ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Başkan Yavaş, ziyaretlerine devam ederken bu kez ormancılarla bir araya geldi. Başkan Yavaş, ziyaretinde "Acil ihtiyaçlar neyse onları yapmak suretiyle inşallah Ankara'yı Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği, dünyanın başkentleriyle yarışan bir başkent yapmak boynumuzun borcudur." ifadelerini kullandı.  

‘’ANKARA'YI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN BİZE EMANET ETTİĞİ BAŞKENT YAPMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR''

ABB tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Başkan Yavaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Ormancılar Derneği Başkanı ve üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Görev süresince hayata geçirdiği projelerden bahseden ABB Başkanı Yavaş, "Betona plastiğe boşa verilecek parayla, çöp projeyle işimiz yok." dedi.

"Acil ihtiyaçlar neyse onları yapmak suretiyle inşallah Ankara'yı Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği, dünyanın başkentleriyle yarışan bir başkent yapmak boynumuzun borcudur." ifadesini kullanan ABB Başkanı Yavaş, göreve geldikten sonra çakarlı araçları kaldırdıklarını, genel müdürlerin kullandığı lüks arabaların da satıldığını kaydetti. 

BAKAP PROJESİNDEN BAHSETTİ

Ortak akıl ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini belirten ABB Başkanı Yavaş, "Bizden önceki 25 yılda yapılan kadar yeşil alanı kazandırdık. Kendi ilçelerimizde de özellikle kadınların bitki üretimi, çiçek üretimi yapması için kendilerine fideler veriyoruz. Onlardan satın alıyoruz ve yerel bitkileri, buranın iklimine uygun bitkileri dikmeye çalışıyoruz.

'BAKAP' diye bir proje yaptık. Ankara halkını dut çırpmaya çağıracağız, kiraz toplamaya çağıracağız.'' dedi. Çocukların ağaçlardan meyve toplamalarını sağlayacaklarını bildiren ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, ‘’Çocukların oradan elmaları ağaçtan toplamasını sağlayacağız. Ankara'nın tamamına ücretsiz silaj veriyoruz. Emeklilere destek veriyoruz. Sosyal yardım alan ailelere Başkent Kart ile yardımlarımızı yapıyoruz. Sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının okuması için destek veriyoruz. Öğrenci evlerine de suyu yüzde 50 indirimli veriyoruz." dedi. Başkan Yavaş'a ziyareti kapsamında ormancılar da teşekkür etti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cem Karaca vefatının 20. yılında anılıyor

Cem Karaca vefatının 20. yılında anılıyor