ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş Gimat esnafıyla buluştu! Rekor kırarak geliyoruz

ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş Gimat esnafıyla buluştu! Rekor kırarak geliyoruz

ABB Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş, saha çalışmalarına devam ederken bugünkü programı kapsamında Gimat esnafı ile bir araya geldi. Gimat esnafı ile buluşan Yavaş, yapılan anketlere değinerek önde olduklarını söylerken belediyecilik anlayışından da bahsetti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş Gimat esnafıyla buluştu! Rekor kırarak geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı olan Mansur Yavaş, CHP'den yeniden aday gösterildi. 31 Mart yerel seçimleri kapsamında CHP'den yeniden ABB Başkan adayı olarak gösterilen Yavaş'ın saha çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. ABB Başkanı ve Başkan Adayı Yavaş, yerel seçimler öncesi kent genelinde gerçekleştirdiği esnaf ve halk buluşmalarına devam ederken bu buluşmalara bir yenisini daha ekledi. 

ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı ve başkan adayı Fethi Yaşar, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ile birlikte GİMAT esnafını ziyaret etti. Bu ziyarette belediyecilik anlayışına ilişkin konulan ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, kimseyi ayırt etmediklerinin altını çizerek önemli açıklamalarda bulundu. 

ABB BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI YAVAŞ'IN ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Yavaş, GİMAT esnafını ziyaretinde Başkent Ankara’nın bütün ilçe ve köylerine eşit hizmette bulunduklarını belirterek “Her evdeki çocuğun okuması, besin alması, üşümemesi için çalışmalar yapıyoruz. Ankara’da yaşayan herkesi birbiriyle eşit hâle getiriyoruz” ifadelerine yer verdi. 

İsrafı ortadan kaldırdıklarını söyleyen ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, “İsrafı kaldırdık ortadan. Belediyeciliği ‘Ben daha çok asfalt attım, ben daha çok beton diktim’ olarak görmüyorum. İhtiyaç neyse belediye önce onu yapacak” dedi. 

Benimsediği belediyecilik anlayışından da bahseden ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, ‘’Ben belediyeciliği şöyle görüyorum; halkın ekonomisini nasıl artırırsınız, desteğe ihtiyacı olan vatandaşları nasıl diğerleriyle eşit hale getirip, onların da hayata başlarken eşit şartlarda başlamasını sağlarsınız.” ifadelerine yer verdiği açıklamasında “İnşallah Allah nasip ederse anketler de onu gösteriyor ki büyük bir oy farkıyla geliyoruz. Rekor kırarak geliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Bu çerçevede saha çalışmalarına devam edecek olan Yavaş, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimler için de esnaftan destek beklediğini kaydetti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı Morutan açıklaması! İki kulüp anlaşmadığı sürece oynaması zor

Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı Morutan açıklaması! İki kulüp anlaşmadığı sürece oynaması zor