ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş Keçiören ve Mamak ilçelerinde seçmenle buluştu!

ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş Keçiören ve Mamak ilçelerinde seçmenle buluştu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında ilçelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mamak ve Keçiören ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, önemli açıklamalara yer verdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş Keçiören ve Mamak ilçelerinde seçmenle buluştu!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı olan Adayı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yeniden ABB Başkan adayı olarak gösterildi. ABB Başkanı Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçmenlerle buluşmaya devam ederken bu kez Mamak Yeni Bayındır Mahallesi ve Keçiören İncirli’de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarını gerçekleştirdi. 

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Ankara’yı gezerek ilçelerde halkla buluşmaya devam ederken bu buluşmalarda hem 5 yıllık bilançosunu hem de yeniden başkan seçilmesi durumunda vatandaşa sunacağı imkanları anlatmaya devam ediyor. 

“İSTİKLAL MARŞI'YLA, TÜRK BAYRAĞIYLA GURUR DUYAN HERKES BİZİM YOL ARKADAŞIMIZ” 

ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, Yavaş, Etimesgut ve Çankaya Seçim Koordinasyon Merkezlerinin ardından aynı gün Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin’le Yeni Bayındır Mahallesi’nde, 

Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ile de İncirli’de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarını gerçekleştirdi. 

ABB Başkanı ve Başkan adayı insanlar arasında ayrım yapmadıklarının altını çizerek “İstiklal Marşı'yla gurur duyan, Türk bayrağıyla gurur duyan, milli takım yendiği zaman sevinen herkes bizim yol arkadaşımız. Hangi partiye oy verirse versin bunlar bizim idaremizde asla ayrım ya da teşvik sebebi olmaz. 

Bu ülkeyi seven herkesle beraber oluruz” dedi. Ankaralıların parasını başkasına yedirtmeyeceğinin altını çizen ABB Başkanı Yavaş, adayların mal varlıklarını beyan etmesi gerektiğine de vurgu yaptı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara dahil 4 ildeki fuhuş operasyonunda 31 zanlı yakalandı!

Ankara dahil 4 ildeki fuhuş operasyonunda 31 zanlı yakalandı!