ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş: Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya verdik

ABB Başkanı Yavaş: Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya verdik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş il genelinde vatandaşlar ile buluşup karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Başkan Yavaş son olarak ev hanımları ile bir araya geldi ve 5 yıllık dönemlerinde yaptıkları hizmetler hakkında konuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş: Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya verdik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaklaşan seçimler öncesinde Ankara genelinde aktif olarak seçim kampanyası kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Yavaş son olarak Altındağ ilçesinde düzenlenen ve ev hanımlarının katıldığı bir etkinlikte hazır bulundu.

Başkan Yavaş 2019 yılından itibaren 5 yıllık ABB Başkanlığı döneminde neler yaptıklarına dair yaptığı açıklamada “Ankara’dan aldığımızı Ankara’ya verdik. Destek yaparken de yönetimimizde hiç kimseyi ayırmadık. Bizim bütün yaptığımız harcamalar sizlerden gelen gelirlerdir. Herkesten bir şekilde para aldığımıza göre hiç kimseyi ayıramayız” şeklinde konuştu.

PANDEMİ DÖNEMİNDE YAPILANLAR HATIRLATILDI

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zor bir dönem olarak akıllarda kalan koronavirüs pandemisi döneminde belediye olarak vatandaşlara desteklerini sürdürdüklerini anlatan Mansur Yavaş “Pandemi döneminde ne insanları maskesiz bıraktık ne de evinden çıkamayanları aç bıraktık. Ulaşabildiğimiz herkese bir şekilde ulaştık ve böyle bir dönemi hep birlikte atlattık” dedi.

Ankara'nın her yanına eşit bir şekilde hizmet götürdüklerini ve bunu yaparken asla kendilerine destek verilip verilmemesine dikkat etmediklerini vurgulayan Mansur Yavaş "Kırsalda yaşayan insanların kendi ürettiklerini satıp para kazanmalarını sağladık. Kısacası Ankara’dan aldığımızı Ankara’ya verdik. Destek yaparken de yönetimimizde de hiç kimseyi ayırmadık. Bizim bütün yaptığımız harcamalar sizlerden gelen gelirlerdir. Dolayısıyla herkesten bir şekilde para aldığınıza göre hiç kimseyi ayıramazsınız. Bizim felsefemiz bu. Vicdanımız da el vermez. 5 yıl boyunca hiç kimse bizim köyden az oy çıktığı için bize hizmet edilmedi diyemez” şeklinde konuştu.

BİR 5 YIL DAHA TALEBİ

ABB Başkanı Mansur Yavaş aradan geçen 5 yıl boyunca kişisel olarak kendini ön plana çıkarmadan ve hep ulaşılabilir birisi olarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Yavaş sözlerini sürecin bu şekilde ilerlemesini isteyenler ve kendisinden memnun olanlardan bir 5 yıl daha istediğini ifade ederek sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesinden ilçe futbolcularına tam destek

Pursaklar Belediyesinden ilçe futbolcularına tam destek