ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Çubuk Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi

ABB Başkanı Yavaş Çubuk Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2024 Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Başkentin ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yavaş son olarak Çubuk ilçesinde partisinin Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Çubuk Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi

Bir dönem daha sürdürmek istediği Başkanlık görevi için seçim çalışmalarına aktif bir şekilde devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Ankara'nın Çubuk ilçesinde vatandaşlara seslendi.

“SİZLERİN PARASINI ASLA BOŞA HARCAMADIM”

ABB Başkanı Yavaş partisinin ilçelerde ve belirli mahallelerde açtığı seçim koordinasyon merkezleri aracılığı ile seçmenler ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Çubuk ilçesine giden ve orada vatandaşlara seslenen Başkan Yavaş önemli açıklamalarda bulundu. “Sizlerin parasını asla boşa harcamadım” diyen Başkan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hizmetlerine asla partiye göre değerlendirme gibi bir kriter koymadıklarını ve bir çok soruna el attıklarını ifade eden Başkan Yavaş “Hiç bakmadık nereden kaç oy geldi diye. Benim belediyecilik anlayışımda sizlerin parasını proje yapıyoruz diye çöp projelere yatırma yok. Su, kanalizasyon gibi sorunlara el attık. Bankadan kredi çekip deniz kenarında gezmeye benzer, çöp projelere para yatırmak. Sizlerin parasını asla boşa harcamadım” dedi.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA ÖNEMLİ BİR ÇAĞRI GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrin tüm ilçe belediye başkanlarına bir çağrıda bulan ABB Başkanı Yavaş, belediye başkanlarının kendileri ile farklı partilerde olmalarını sorun etmemeleri gerektiğini vurguladı. Başkan Yavaş “Biz düşman mıyız? Bunlar partilerini ilçelerinden daha çok seviyorlar. Çubuk’ a hizmet istiyorsanız benim elimden tutacak bir belediye başkanına yani Can Başkan’a ihtiyacım var” diyerek vatandaşlardan kendi adayları için oy istedi.

ÇUBUK'A METRO VAADİ

ABB Başkanı Yavaş'ın kendisini dinlemeye gelen vatandaşları en çok heyecanlandıran açıklaması Çubuk ilçesine metro getirileceği şeklinde oldu. Mansur Yavaş “Toplu ulaşım, Çubuk’un hakkı değil mi? Benim projemle metro buralara kadar gelecek. Yüzde yetmiş oy verdiniz. Niye yapmıyorlar? Bunu sormayacak mısınız? İşte şimdi sandıkta soracaksınız inşallah. İnşallah buralara oy alıp gelmeyen hizmet, inşallah buralara fazlasıyla gelecek” diyerek Çubukluları heyecanlandıran sözler sarf etti.

Çubuk'ta söylenen sözlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisinin burada ne kadar oy alacağı merak konusu oldu. Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz günlerde ilçe için 1989 doğumlu Can Kaderoğlu'nu aday göstermişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonucu ve isim listeleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonucu ve isim listeleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir?