ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükü hafifletilecek

ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükü hafifletilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükünü hafifletecek olan projenin Nisan ayında ihaleye çıkacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükü hafifletilecek

Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yolunun hafifletileceği, projenin Nisan ayında ihaleye çıkacağı ifade edildi. Konu hakkında videolu paylaşımda bulunan Yavaş, çalışmanın İvedik Hurdacılar Sanayi Sitesi, Bağlum, Pursaklar, Havaalanı yolunu birbirine bağlayan trafik üzerine gerçekleştirileceği belirtildi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ NİSAN AYINDA ÇIKACAK OLAN İHALEYİ DUYURDU! 

Konu ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde verildi;

"İvedik Hurdacılar Sanayi Sitesi, Bağlum, Pursaklar, Havaalanı bağlantı yolu projemiz ile bölgeden Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükünü hafifletecek ve şehir içi trafiğini azaltarak hemşehrilerimizin zamandan tasarruf etmesini sağlayacağız.

Nisan’da ihaleye çıkmayı planladığımız proje ile Ankara trafiğine nefes aldırmayı hedefliyoruz."

Bu çerçevede trafiği rahatlatacak olan çalışmanın Nisan ayında çıkacak olan ihale sonucunda başlanacağı ifade edildi. ABB Başkanı Yavaş, proje sayesinde Ankara trafiğinin nefes alacağı, bununla birlikte Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yolunun hafifletileceğini ifade ederek, projeyi paylaştığı videolu anlatım ile Ankaralılar ile paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Polatlı'da silahlı kavga yaşandı! 1’i ağır 3 kişi yaralı

Ankara Polatlı'da silahlı kavga yaşandı! 1’i ağır 3 kişi yaralı