ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesi gerçekleştirildi

ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesi gerçekleştirildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesinin tamamlandığı öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesi gerçekleştirildi

Bugün akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan son açıklamalara göre Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projesinin ihalesinin gerçekleştirildiği öğrenildi. Bununla birlikte çalışmalara da yaz ayında başlanacağı yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

Yapılacak olan bu çalışma sonucunda ilçeye giriş ve çıkışta yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilmesinin planlandığı ABB Başkanı Yavaş'ın yaptığı videolu paylaşımda açıklanmış oldu.

PURSAKLAR ALTERNATİF GİRİŞ KATLI KAVŞAK PROJESİNİN İHALESİ TAMAMLANDI!

Konu hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklamalarda "Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak projemizin ihalesini gerçekleştirdik. Çalışmalara yaz aylarında başlıyoruz.

3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere 700 metre uzunluğundaki altgeçit sayesinde Protokol Yolu'ndan tüm yönlere ulaşım sağlayacağız. Aynı zamanda ilçeye giriş ve çıkışta yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmeyi planlıyoruz." denildi.

Yapılan açıklamalara bakıldığı zaman 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere toplamda 700 metre uzunluğundaki altgeçit ile birlikte Protokol Yolu'ndan tüm yönlere ulaşım sağlanacağı belirlendi. Buna göre kavşak için yapılacak olan çalışmalara yaz aylarında başlanacağı ifade edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Mamak'ta meydana gelen otobüste bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı!

Ankara Mamak'ta meydana gelen otobüste bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı!