ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Ramazan ayına özel iftarlık kumanya ve sıcak yemek ikramı yapılacak

ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Ramazan ayına özel iftarlık kumanya ve sıcak yemek ikramı yapılacak

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz iftarlık kumanya ve sıcak yemek dağıtımı yapılacağı duyuruldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Ramazan ayına özel iftarlık kumanya ve sıcak yemek ikramı yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ramazan ayına özel duyurular yapmaya devam ediyor. Ramazan ayı kapsamında vatandaşlara çeşitli destekler sunan ABB bu kez ücretsiz kumanya ve sıcak yemek ikramı yapacağını duyurdu. 

ABB tarafından kent genelinde Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda ücretsiz iftarlık kumanya ve sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Belediye dağıtım yerlerini de açıklarken ABB Başkanı Mansur Yavaş da kampanyayla ilgili açıklamalarda bulundu. 

ABB'DEN RAMAZAN KUMANYASI VE SICAK YEMEK İKRAMI 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel iftarlık kumanyalar hazırladıklarını duyurdu. ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, vatandaşların iftarlarını açabilmesi için belirlenen 6 sabit noktaya kumanya, Hacı Bayram-ı Veli Camisi ile Kızılay Güvenpark’a ise sıcak yemek ikram noktası kurdu. İhtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlara da evde sıcak yemek hizmeti sunulduğu bildirilirken belirlenen noktalar da tek tek açıklandı.

Ramazan ayı boyunca uygulanacak kumanya ve sıcak yemek ikramını ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu. ABB Başkanı Yavaş, “Amacı dışında kullanımı ve hijyen sorunları nedeniyle bu sene de iftar çadırı yerine, ihtiyaç sahibi olan engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza evde sıcak yemek hizmeti sunuyoruz.

İftar vakti sokakta olan vatandaşlarımız için ise 6 merkez noktada kumanya dağıtımı yaparken Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Güvenpark’ta kurduğumuz mobil mutfaklarda sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz.”  ifadelerine yer verdi. Ayrıca 10 ekiple de 60 lokasyonda kumanya dağıtımı yapılacağı bildirildi. 

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı belirlenen noktaları da şöyle duyurdu;

Kızılay, 

AKM, 

OSTİM Metro İstasyonları,

Dikimevi, 

Beşevler,

ANKARAY İstasyonları,

Ulus Atatürk Heykeli olmak üzere toplam 6 noktada kumanya dağıtımı yapacak. 

Ayrıca Ramazan ayı boyunca Hacı Bayram-ı Veli Camisi ile Kızılay Güvenpark’a kurulan mobil mutfaklarda sıcak yemek ikramında bulunulacak. Vatandaşlar sunulan hizmetten ücretsiz olarak yararlanacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor