ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Elmadağ'da konuştu: Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız

ABB Başkanı Yavaş Elmadağ'da konuştu: Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde partisinin bir kez daha aday gösterdiği Mansur Yavaş Elmadağ'da seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Başkan Yavaş yaptığı konuşmada "Her yerde hesap vermeye hazırız" dedi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Elmadağ'da konuştu: Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız

2019 yılında kazandığı seçim sonucu göreve gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir dönem daha görevine devam etmek için seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir genelinde beraberindeki heyet ile beraber partisi Cumhuriyet Halk Partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katılan Mansur Yavaş burada hem geçmiş 5 yıllık görev süresi ile ilgili, hem de yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunuyor.

“TÜRKİYE'DE MANSUR YAVAŞ BELEDİYECİLİĞİ KONUŞULUYOR”

ABB Başkanı Yavaş bu kapsamda son olarak Elmadağ'da partisinin 31 Mart 2024 yerel seçimleri için açtığı seçim koordinasyon merkezi açılışında vatandaşlar ile buluştu. ABB Başkanı Yavaş geçmiş dönemde kendilerine gelen eleştiriler ve görev sürelerinde başarısız olacakları şeklindeki söylemlere karşı “O maaşları bile ödeyemez denen Ankara Büyükşehir Belediyesini, Amerika’daki Fitch kredibilitesi en büyük belediye olarak açıkladı. Yaptığımız çalışmalarla İngiltere'den ‘Dünya Başkentleri Başkent’ ödülünü aldık. Bugün Türkiye'de Mansur Yavaş belediyeciliği konuşuluyor” diyerek cevap verdi.

5 yıllık süre zarfında yaptıkları çalışmalar ile ilgili hesap vermeye hazır olduklarını söyleyen ABB Başkanı Yavaş “Bu dünyada hesabını veremeyen kimse öbür dünyada mümkün değil veremez. Onun için hem bu dünyada hesabını vereceksiniz hem öbür dünyada, ondan sonra vatandaşın karşısına böyle korumasız bir şekilde, alnı açık bir şekilde çıkacaksınız. Bana güvenenlerin başını eğecek hiçbir işin içinde olmadık” diyerek vatandaşlara hizmetleri konusunda bir şaibeli çalışmanın söz konusu olmadığını ifade etti.

“KİMSEYİ AÇ VE AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ”

Bir çok defa söylediği cümleyi burada da tekrar eden ve hizmet ederken vatandaşlara asla partilerine ya da kendilerine oy verme durumlarına göre hareket etmediklerinin altını çizen ABB Başkanı Yavaş “Komşumuz aç yatarken, tok yatamayız. Verdiğim sözlerden bir tanesi; kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız, okuluna gidemeyen hiçbir çocuk olmayacak” diyerek vatandaşları sosyal anlamda da destekleme çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

ABB Başkanı Yavaş ve ilgili isimlerin konuşmasını yapmasının ardından koordinasyon merkezi açıldı. 31 Mart seçimlerinde ilçede yapılan seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi kazanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Ticaret Odası kredi kartı taksitlerinin arttırılması çağrısı yaptı

Ankara Ticaret Odası kredi kartı taksitlerinin arttırılması çağrısı yaptı