ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş, Etimesgut'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi!

ABB Başkanı Yavaş, Etimesgut'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu Yerel Seçimleri kapsamında Etimesgut ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB Başkanı Yavaş, Etimesgut'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Hak Partisi’nin (CHP) Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimler öncesinde ilçe ilçe gezmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Her gün birden fazla ilçeye giderek ziyaretlerini gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün de ATO Congresium’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nı ardından da Etimesgut ilçesini ziyaret etti.

VATANDAŞLARDAN MANSUR YAVAŞ'A YOĞUN İLGİ!

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Yavaş, daha sonra ilçede bulunan esnafların yanına giderek ziyaret gerçekleştirdi.

Şehit Hikmet Özer Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlar Yavaş’ı “Ankara seninle gurur duyuyor”, “Ankara’nın başkanı” sloganlarıyla karşıladı. Vatandaşın seçimlerde başarılar dileyerek “İnşallah kazanacaksınız” diye temennide bulunduğu Yavaş, bölgedeki dükkânları tek tek gezerek esnafın sorunlarını dinledi.

İlçede gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ile vatandaşları dinleyen Yavaş, burada vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Bunların yanı sıra Yavaş ile fotoğraf çekilmek isteyen kişileri de ABB Başkanı Yavaş, geri çevirmeyerek fotoğraf da çekildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesi, meslek lisesi öğrencileri için staj başvuru tarihini açıkladı!

Sincan Belediyesi, meslek lisesi öğrencileri için staj başvuru tarihini açıkladı!