ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Etimesgut'ta konuştu! Elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz

ABB Başkanı Yavaş Etimesgut'ta konuştu! Elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş Bağlıca'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile vatandaşlara hitap etti. Başkan Yavaş seçimi kazandığı takdirde parti kimliğini bir kenara bırakacağını yineledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Etimesgut'ta konuştu! Elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz

Ankara'nın son yıllarda değer kazanan ve stratejik olarak da önemli bir konuma sahip olan Etimesgut için partilerin mücadelesi sürüyor.

1999 yılından beri yapılan 5 yerel seçimin 4'ünü kazanan MHP'li Enver Demirel bir kez daha ilçenin belediye başkanı olması için Cumhur İttifakı adayı olarak gösterilmişti. Bir çok partinin aday çıkardığı Etimesgut'ta Cumhuriyet Halk Partisi de ünlü tiyatro, dizi ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermişti. CHP Lideri Özgür Özel ve ABB Mansur Yavaş'ta bugün ilçenin Bağlıca semtinde vatandaşlar ile bir araya gelerek partileri için Ankara ve Etimesgut'ta oy istediler.

“TERÖRE BULAŞMAMIŞ HERKESİN OYUNA TALİBİZ”

Gündemdeki oy talibi olma konusu hakkında da konuşan ABB Başkanı Yavaş “Biz Ankara'da elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz” diyerek yeniden başkanlığa seçilmesi halinde parti kimliğini gözetmeksizin herkese eşit bir şekilde yaklaşmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Yavaş “Değerli Etimesgutlular, beş yıldır bizi izlediniz. Çakarsız, konvoysuz israf etmeden şeffaf, katılımcı bir belediye çalışması yaptık. Beş yıl boyunca bunu gördünüz. İnşallah bunu aynen tekrar edeceğiz” dedi.

Etimesgut özelinde projeler hakkında konuşan Yavaş “ Etimesgut için de güzel çalışmalarımız var. Bağlıca'ya metro hattı projemiz bitti. Ulaştırma Bakanlığına gönderdik. Ancak hızlı trenden Eryaman'a giden kısmını yeni ihale yaptık” dedi.

CHP LİDERİ ÖZEL'DEN VALİ VE POLİS GÖNDERMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'de konuşmasında partilerinin adayı Erdal Beşikçioğlu'nun eski rollerine atıfta bulundu. Başkan Özel “Erdal Beşikçioğlu’nu şöyle söyleyin. Polis akademisinden mezun komiser değil beşikten komiser. Beşikten hatırlasınlar onu. Beşikçioğlu’na oy versinler” şeklinde konuştu. Erdal Beşkçioğlu'da seçilmesi halinde ilçe için güzel işler yapacaklarını ifade etti.

3 isim Bağlıca SKM'yi açtılar. Açılışın ardından Özel, Yavaş ve Beşikçioğlu çalışmalarına devam etmek için alandan ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bakan Şimşek'in katılımı ile gerçekleşti

TOBB Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bakan Şimşek'in katılımı ile gerçekleşti