ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş, Fitre Ver kampanyasını duyurdu!

ABB Başkanı Yavaş, Fitre Ver kampanyasını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Fitre Ver kampanyasının başladığını duyurdu.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB Başkanı Yavaş, Fitre Ver kampanyasını duyurdu!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında destek olmak amacıyla “Ramazan Ayının Bereketi Her Sofrada Hissedilsin Diye İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyoruz” sloganıyla ‘Fitre Ver’ kampanyasını başlatıldığı duyuruldu.

Konu hakkında yapılan açıklamalar çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi, her bayram olduğu gibi yine vatandaşın yanında olmaya ve ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmaya devam ettiği ifade edildi.

FİTRE VER KAMPANYASINI MANSUR YAVAŞ DUYURDU!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaları Başkan Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Ramazan'da da alan el veren eli görmesin istedik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olacak Fitre Ver kampanyasını başlatıyoruz. Ankara'da kurduğumuz dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşlarımız için;

FİTRE VER KAMPANYASI İÇİN TIKLAYINIZ…

KAMPANYA İLK GÜNDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan duyurunun ardından vatandaşlar tarafından kampanyaya henüz ilk güden yoğun ilgi gösterildi. Bu kampanya ile birlikte hayırseverlerin fitre ve fidyelerinin ihtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılabilmesi amacıyla tek seferde 5 işlemin yapılabildiği sistemde 30 günlük fidye yardım seçeneğin de bulunduğu belirtildi.

Paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak, Ramazan'ı daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkı sağlamak isteyen, kampanyanın ilk gününden itibaren Türkiye’nin 81 ilinden bağışta bulunmaya başlayan hayırseverler kısa sürede yaklaşık 2 milyon TL destekte bulundu.

Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre kampanyaya katılmak isteyen kişiler için kampanyanın devam ettiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor!

Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor!