ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu

ABB Başkanı Yavaş Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu

Seçim öncesi yapılan ziyaretler seçim sonrasında da kazanan isimler açısından devam ediyor. Bu kapsamda ABB seçimini bir kez daha kazanan Mansur Yavaş kendisine destek veren bölge ve isimlerle bir araya gelmeyi sürdürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu

31 Mart seçimleri önceki seçimlerde olduğu gibi bir çok partinin bir birleri ile ittifak yaptığı bir seçim olarak tarihteki yerini almıştı. Ankara'da yeniden başa geçen Mansur Yavaş partisi CHP haricinde bir çok partinin desteğini arkasına almıştı.

İKİ LİDER BİR ARAYA GELDİ

O Partilerden birisi CHP'nin 2023 Mayıs seçimlerinde de ortağı olan Gelecek Partisi olmuştu. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurucusu olduğu Parti 31 Mart yerel seçimleri yol haritasını açıklarken Ankara'da mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a destek vereceklerini ifade etmişlerdi. Mansur Yavaş  rekor oy oranı ile seçimi kazanmasının ardından kendisine destek veren isimlere yaptığı ziyarette Başkan Davutoğlu'na da yer verdi.

ABB Başkanı Yavaş Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ABB Başkanı Yavaş iş birliği yapma mesajı verdi. 

ORTAK AKIL VURGUSU

Başkan Yavaş “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Ankara’da bize desteklerini açıklayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın  Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kentimizi ortak akılla ve hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da ziyarete ilişkin “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş Genel Merkezimizde bizleri ziyaret ederek seçim öncesinde verdiğimiz desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Ankara ve ülke gündemine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Samimi sohbeti ve nazik ziyaretleri için Sayın Yavaş'a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ABB Başkanı Yavaş'ın farklı siyasilerle de benzer amaçla bir araya gelmesi bekleniyor. Ankara'da bu bağlamda seçimi kazanan isimlerin yoğun bir tebrik ziyareti trafiği yaşanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası

Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası