ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Gölbaşı'nda konuştu! En değerli projeyi Gölbaşı'na yaptım

ABB Başkanı Yavaş Gölbaşı'nda konuştu! En değerli projeyi Gölbaşı'na yaptım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı ilçesine gitti. Başkan Yavaş partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptığı Gölbaşı'nda kalabalık ile karşılandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Gölbaşı'nda konuştu! En değerli projeyi Gölbaşı'na yaptım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2024 Yerel Seçimleri kapsamında sürdürdüğü seçim çalışmalarından dolayı ilçeleri teker teker gezmeye devam ediyor. Başkan Yavaş bu kapsamda Gölbaşı'nda vatandaşlar ile bir araya geldi.

36 gün kalan yerel seçimlerde vatandaşlardan başkan olmaları için oy isteğinde bulunan adaylar, projeleri ve vaatleri ile ilgili açıklamalarını sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta bir kez daha ABB Başkanı olmak için adaylığı kapsamında Ankara halkı ile çeşitli etkinlik ve açılışlar aracılığı ile buluşuyor.

BAŞKAN YAVAŞ GÖLBAŞI'NDA

Başkan Yavaş son olarak Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu. Burada geçmiş döneminde nasıl bir belediye başkanlığı politikası izledikleri ve seçilmesi dahilinde neler yapmayı planladıklarını Gölbaşı halkı ile paylaşan Başkan Yavaş en değerli projesini Gölbaşı'na yaptığını ifade etti.

Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanının Gölbaşı'na yapıldığını söyleyen ABB Başkanı Yavaş “3 buçuk milyon metrekare. Türkiye’nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı. 20 bin tane ağaç diktik. Meyve ağaçları da var. Dut zamanı dut çırpmaya, ceviz zamanı ceviz toplamaya Ankaralıları davet edeceğiz. 30 kadar bungalov ev var Ankara’daki aileleri orada misafir edip çocuklarına tarımı öğreteceğiz ve çocuklarımız artık meyve ve sebzenin manavda yetişmediğini öğrenecekler” şeklinde konuştu.

“AYRIM YAPMAYACAĞIZ DEDİK”

Tüm Ankaralılara eşit bir şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını bir kez daha vurgulayan Mansur Yavaş “Ayrım yapmayacağız dedik. Bir Allah'ın kulu, bir mahalle muhtarı veya herhangi bir kişi, herhangi bir nedenden dolayı Ankara Büyükşehirden ayrımcılık gördüğünü iddia edemez. Hiç kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık, aynı şekilde devam edeceğiz. Beş yıl boyunca benim oy vermeyenlerle ilgili en ufak bir sitem dahi oluşturan bir cümlemi duymadınız. Rozetimizi çıkarttık. Genel seçim hariç siyaset yaptığımı da görmediniz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı adayı Yakup Odabaşı'nın da yer aldığı açılış bir miting kalabalığı kadar büyük bir insan katılımı ile açıldı. ABB Başkanı Yavaş'ın diğer ilçelerde de etkinliklere katılımlar sağlaması ve çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB heyeti Türk-Arap Ticaret Odası toplantısı için Kahire'ye gitti

TOBB heyeti Türk-Arap Ticaret Odası toplantısı için Kahire'ye gitti