ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş ile Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu bir araya geldi!

ABB Başkanı Yavaş ile Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu bir araya geldi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nde gerçekleşen kahvaltı etkinliği ile Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi.
ABB Başkanı Yavaş ile Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu bir araya geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, çeşitli temaslarına devam ediyor. Bu kapsamda bugün, Ankara Kent Konseyi'nde (AKK) gerçekleşen kahvaltı etkinliği ile Başkan Yavaş, Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle buluştu. 

‘Sivil Toplum Buluşmaları’ kapsamında katıldığı etkinlikte konuşan Yavaş, yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Çılgın projelerle işlerinin olmadığını söyleyen Başkan Yavaş, ‘En büyük projeniz nedir?’ diye sorulduğunu ancak kendilerinin kenti ortak akıl ile idare edeceğini ve yatırımlar, gerekli işler, acil neyse onlara öncelik vereceklerini belirtti. 

‘’YAPTIĞIMIZ HER ŞEYİN BEDELİNİ MUTLAKA BİLDİRDİK'' 

Göreve geldiği andan itibaren en acil ihtiyaçlardan işe başladıklarını ve yaptıkları her şeyin bedelini mutlaka bildirdiklerinin de altını çizen Başkan Yavaş, her şeyin ihtiyaç doğrultusunda yapıldığını ve bu doğrultuda harcandığını da vurguladı. 

En az eski dönem kadar kavşak ve asfalt yaptıklarını ve 25 yılda yapılan kadar yeşil alan yaptıklarını da ifade eden Mansur Yavaş, Ankara için çok daha fazla hizmetler yapacaklarını ve yine aynı şekilde şeffaf, sadece ihtiyaçlar doğrultusundan hizmet ederek önümüzdeki 5 yılı da tamamlayacaklarını kaydetti. 

Haberankara.om 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü hareketli bir transfer dönemi geçirdi! 6 oyuncu geldi, 7 oyuncu gitti

Ankaragücü hareketli bir transfer dönemi geçirdi! 6 oyuncu geldi, 7 oyuncu gitti