ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Keçiören'de konuştu! Çalıyor ama çalışıyor denen zihniyeti de toprağın altına gömdük

ABB Başkanı Yavaş Keçiören'de konuştu! Çalıyor ama çalışıyor denen zihniyeti de toprağın altına gömdük

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim çalışmaları kapsamında Keçiören'deydi. Ufuktepe mahallesinde partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Yavaş önemli açıklamalarda bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Keçiören'de konuştu! Çalıyor ama çalışıyor denen zihniyeti de toprağın altına gömdük

ABB Başkanı Yavaş Ankara'nın dört bir yanını yoğun bir şekilde gezmeye devam ediyor. Yerel seçime neredeyse 1 ay kala çalışmalarını sıklaştıran ABB Başkanı Yavaş geçmiş dönemde nasıl bir başkanlık sergilemeye çalıştıklarına ve kendisine yöneltilen eleştirilere dair önemli açıklamalarda bulundu.

“ANKARA'NIN TÜMÜNÜ KUCAKLADIK”

Partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışı münasebetiyle Keçiören ilçesinin önemli yerlerinden olan Ufuktepe mahallesinde bulunan ABB Başkanı Yavaş “Nereden çok oy alırsam, oraya hizmet ederim’ anlayışını reddettik. Vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan seçildiğimiz günden itibaren rozetimizi çıkarttık, Ankara'nın tümünü kucakladık” diyerek eşit hizmet anlayışına göre hareket ettiklerini ifade etti.

Ankara halkının parasının kendileri için çok kıymetli olduğunu ve bunlarla harcama yaparken çok dikkatli olduklarını ifade eden ABB Başkanı Yavaş “Bu paralar zorlukla kazanılan, alın teriyle kazanılan paralar. Dolayısıyla bize emanet edilen bu paraları kendi cebimizdeki parayı nasıl harcıyorsak öyle harcamalıyız. Proje yapıyoruz diye yıllardır bitmeyen projelere para yatırmıyoruz” dedi.

“ÇALIYOR AMA ÇALIŞIYOR DENEN ZİHNİYETİ DE TOPRAĞIN ALTINA GÖMDÜK”

Geçtiğimiz günlerde sadece mal beyanını açıklaması ile Ankara değil ülke genelinde siyaset gündemine oturan bir harekete imza atan Başkan Yavaş “Mal beyanımı açıkladım, her şeyimiz açık. Bütün adaylar açıklasın. Artık Ankara'nın kaldırımlarından kini ve nefreti kaldırdık, ‘çalıyor ama çalışıyor’ denen zihniyeti de toprağın altına gömdük” şeklinde konuştu.

ABB Başkanı Yavaş vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte seçim koordinasyon merkezini açtı. Başkan Yavaş açılışın ardından alandan ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da toplu taşımada unutulan eşyalar açık arttırma ile satıldı

Ankara'da toplu taşımada unutulan eşyalar açık arttırma ile satıldı