ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam ve Çamlıdere'den seslendi! Beton ve asfalt belediyecilik sanılıyor sözleri

ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam ve Çamlıdere'den seslendi! Beton ve asfalt belediyecilik sanılıyor sözleri

Şu günlerde Ankara'nın merkeze uzak ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş hizmetlerini eleştirenlere yanıt verdi. Başkan Yavaş 5 yılda pek çok şeyi Ankaralılar için yaptıklarını söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam ve Çamlıdere'den seslendi! Beton ve asfalt belediyecilik sanılıyor sözleri

Ankara'nın son 5 yıldır Belediye Başkanı olarak görev yapan Mansur Yavaş bir 5 yıl daha görevine devam etmek için çalışmaya devam ediyor. 31 Mart günü yarışacak adaylar arasında en çok öne çıkan isimlerden olan Yavaş Çamlıdere ve Kızılcahamam ilçelerinde kendisini dinlemeye gelen isimlere hitap etti.

“NEREYE HARCIYORUZ GÖRECEKSİNİZ”

İlk olarak Çamlıdere'ye giden Başkan Yavaş partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi. Bir çok defa tekrar ettiği şeffaf hizmet anlayışını yineleyen ABB Başkanı Yavaş yapılan harcamaların hepsinin nereye yapıldığının görülebildiğini belirterek “Yaptığımız bütün harcamaların kuruşa kuruşuna web sayfamızda görüyorsunuz. Çünkü ben sizlerin parasını harcıyorum. Sizler bize bunu emanet ettiniz. Biz de nereye harcıyoruz göreceksiniz” diyerek hizmet politikalarını dile getirdi. Mansur Yavaş ayrıca ilk göreve geldikleri dönemde kendilerine yönelik yapılan eleştirilere rağmen şu anda kendilerinden duyulan memnuniyet oranının yüzde 70 olduğunu söyledi.

"BUNLAR BETON VE ASFALTI BELEDİYECİLİK SANIYOR"

ABB Başkanı Yavaş Çamlıderelilere hitap edip seçim koordinasyon merkezini açtıktan sonra şehrin bir diğer önemli ilçesi Kızılcahamam'a geçti. Burada da Çamlıdere'de kullandığı ifadelere benzer sözler dile getiren Başkan Yavaş “Mansur Yavaş belediyeciliği nedir? Beton ve asfaltı bunlar belediyecilik sanıyor. Bunları ben olmasam da yaparlar. Doğumundan ölümüne kadar kentte yaşayan insanların tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenen kurum olarak geçer belediye. İşte gerçek belediyecilik budur” diyerek şehirdeki vatandaşların her yaş döneminde yanlarında olduklarının altını çizdi.

"TAKSİLERİ KİRALADIM, SAĞLIK BAKANLIĞININ YETKİSİNE VERDİM"

Parti ayrımı yapmaksızın vatandaşların yanlarında olduklarını ve yaşanılan zor dönemlerde yetkililerin işlerini kolaylaştırmak için uğraştıklarını hatırlatan ABB Başkanı Yavaş “Pandemide kimseyi ayırmadık, açta açıkta bırakmadık. Sağlık Bakanlığı yetişemedi, taksileri kiraladım onların yetkisine verdim. Kimse kimseyi görmeden yardımcı oldu. Belediyecilik budur. Bana ne diyemezsin” diyerek benimsedikleri politikanın eşit hizmet olduğunu söyledi.

ABB Başkanı Yavaş sözlerini  tamamlamasın ve seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapmasının ardından ilçeden ayrıldı. Her iki ilçedeki buluşmada vatandaşın ilgisinin çok olduğu gözlemlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valisi Şahin açıkladı! Asayiş suçlarında aydınlatma oranımız yüzde 90'ı aşmıştır

Ankara Valisi Şahin açıkladı! Asayiş suçlarında aydınlatma oranımız yüzde 90'ı aşmıştır