ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam'da konuştu! Mansur Yavaş belediyeciliği emsal olacak

ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam'da konuştu! Mansur Yavaş belediyeciliği emsal olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından merkeze uzak ilçelerin bir birbiri ile ulaşımları konusunda sorun yaşamamaları adına harekete geçildiğini duyurdu. Başkan Yavaş yapılacak asfalt çalışması hakkında bilgiler verdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam'da konuştu! Mansur Yavaş belediyeciliği emsal olacak

Son günlerde Ankara'nın merkeze uzak ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın son durağı Kızılcahamam oldu. Burada iftar programına katılan Başkan Yavaş ilçe ve şehir için planlanan yeni çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Kızılcahamam'ın da tamamını yapacağım. Ankara’da grup yollarının tamamını inşallah sıcak asfaltla bitireceğim” diyerek ilçe ve Ankara yollarında asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını duyurdu. Başkan Yavaş bu kapsamda yaptıkları çalışmalar ile ilgili asla bir bölgeyi diğerinden ayırtmadan eşit çalışacağını vurguladı.

ANKARA'NIN ULAŞIM SORUNU

ABB Başkanı Yavaş son günlerde sıkça dile getirilen Ankara'da toplu taşımanın yetersiz olduğu hakkındaki ifadeleri ile ilgili söylemlerde bulundu. Başkan Mansur Yavaş geçmiş dönemlerde izlenen politikaların bu duruma sebep olduğunu belirterek “2019’da geldiğimizde bin 350 tane kalmış otobüs. 30 tane de bu ay alıyoruz 430 tane otobüs aldık. Bu arada bir kısmı da pert olup hurdaya çıkıyor. Ondan sonra ulaşım sorunu var. Kardeşim bir dinozor parası bir otobüstü. Dinozora verinceye kadar otobüs alsaydın olmaz mıydı?” dedi.

“MANSUR YAVAŞ BELEDİYECİLİĞİ”

En büyük projesinin Başkent Kart olduğunu ve bu hizmet aracılığı ile ihtiyaç sahibi binlerce kişiye yardım edildiğini belirten Mansur Yavaş “Mansur Yavaş Belediyeciliği bütün Türkiye'ye emsal olacak” şeklinde konuştu.

Söz konusu iftara katılan vatandaşlarda Başkan Yavaş'a desteklerini dile getirdiler. Mansur Yavaş'ın bu seçimlerde Kızılcahamam'da ne kadar oy alacağı merak edilen bir diğer husus oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkentte korkutan yangın! Torna ve mobilya atölyesi alev aldı

Başkentte korkutan yangın! Torna ve mobilya atölyesi alev aldı