ABB Başkanı Yavaş KPSS Tekrar Kampına katılan öğrencileri ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemlerdeki en büyük öğrenci destek adımlarından birisi olan KPSS Kampı yüzlerce adayın katılımı ile gerçekleşti. İlk misafiri olarak adayların yanlarına giden Başkan Yavaş onlara başarı dileklerinde bulundu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş KPSS Tekrar Kampına katılan öğrencileri ziyaret etti

Ankara'da yaklaşık 2 hafta sürecek KPSS tekrar maratonu için bugün start verildi. Yoğun bir tekrar döneminden geçecek adaylar sınav öncesi son günlerde çalıştığı konuları tekrar etme fırsatı yakaladı.

Öğrencilere bu fırsatı tanıyan kurum ise Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. Daha öncesinde de öğrencilere okul hayatlarında maddi olarak bir çok destek programı hayata geçiren ABB bu sefer ilçe gençleri için Ankara Kapalı Spor Salonu'nu bir kampa çevirdi. Buraya gelen ve eğitimden ücretsiz bir şekilde yararlanan öğrenciler 4 Haziran'a kadar çalıştığı dersleri pekiştirmiş olacak.

ABB Başkanı Yavaş KPSS Tekrar Kampına katılan öğrencileri ziyaret etti

“İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ YERLERE ATANACAKSINIZ”

Bugün itibariyle başlayan KPSS Genel Tekrar Kampını ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş öğrencilere başarılar diledi ve onlara duyduğu inancı ifade etti. Başkan Yavaş “Allah gönlünüze göre versin. Sizler çalışacaksınız ve inşallah istediğiniz yerlere atanacaksınız. Sizler bu kadar çok emek veriyorsunuz ama maalesef günümüz şartlarında hiç KPSS sınavına girmeden atananlar da var onların üzerinde sizlerin hakkı var. Bizler hem sosyal belediyecilik hem öğrenci dostu belediyecilik adına bir nebze bu organizasyonla bir katkımız olsun istedik" şeklinde konuştu.

ABB Başkanı Yavaş KPSS Tekrar Kampına katılan öğrencileri ziyaret etti - Resim : 2

“İYİ Kİ BU HİZMETİ YAPIYORUZ”

ABB ile beraber bu eğitim kampını düzenleyen Benim Hocam Yayıncılık Ramazan Yetkin'de “Puan almadan hiçbir yere atanamıyoruz arkadaşlar. Bunun için buralara kadar geldiniz. İyi ki bu hizmeti yapıyoruz ücretsiz bir şekilde yararlanın istiyoruz” diyerek çalışmanın gerekliliğini vurguladı ve katılımcılara teşekkür etti.

Adaylarda kendileri için gerçekleştiren bu kampa katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Adaylar yüz yüze eğitim almanın kendileri için bilgisayardan çok farklı olduğunu söylediler.

SONRAKİ HABER