ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu! Hadi el yükseltin şu açık çekinizi görelim

ABB Başkanı Yavaş Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu! Hadi el yükseltin şu açık çekinizi görelim

ABB Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş, seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katılmaya devam ediyor. ABB Başkanı Yavaş, katıldığı açılış töreninde yaptığı konuşmada belediye harcamalarına dikkati çekti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu! Hadi el yükseltin şu açık çekinizi görelim

Yerel seçim süreci yaklaşırken partilerin adayları da çalışmalarını hızlandırdı. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden ABB başkan adayı olarak gösterildi. 

ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçelerdeki seçim koordinasyon  merkezi açılışlarına katılmaya devam ederken bu kez Mamak'tan halka seslendi. 

‘’HER YERDE HER PLATFORMDA HARCADIĞIMIZ PARANIN HESABINI VERİYORUZ''

ABB'nin harcamalarının her platformda şeffaf şekilde halkla paylaşıldığını ve bu harcamalarda acil ihtiyaçların öncelikli olduğunu söyleyen Yavaş, CHP Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında bir konuşma yaptı. ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, görevi süresince Ankara'da bir tek fotoğrafının görülmediğini, "çakar lambalı" araçlarla ve konvoylarla gezmediğini belirtti. 

ABB'nin ortak akılla yönetilmesini sağladıklarını anlatan ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, "Kent Konseyimizde 1800 sivil toplum kuruluşu var. Üniversiteler, meslek odalarından görüş alarak sizlerden aldığımız parayı belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda harcıyoruz." dedi. ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, "Her yerde ve her platformda harcadığımız paranın hesabını veriyoruz. Bir hizmet yaparsak pankart asıp, kaç paraya mal olduğunu Ankaralıya gösteriyoruz. Ankara halkının tertemiz parasını çöp projelere harcayamayız. Acil ihtiyaç neyse tespit edip bunlara harcıyoruz." ifadelerini kullandı. Bir belediye başkanının altyapı ve yol çalışmalarından önce ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşması ve kentin üretimini artırmak için çabalaması gerektiğini söyleyen Yavaş, Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan adayı Turgut Altınok'a yönelik de eleştirilerde bulundu. Yavaş, "Bizim yaptıklarımızın hepsini vadediyor ama bir şeyi unutmuş. Ben 200 bin aileye 3 yıldır doğalgaz veriyorum ve kışın üşümemelerini sağlıyorum. Hadi el yükseltin şu açık çekinizi görelim. ‘’ dedi. ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş'ın seçim çalışmalarına devam edeceği kaydedildi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki diyabet hastalarına özel motivasyon kampı düzenlendi!

Ankara'daki diyabet hastalarına özel motivasyon kampı düzenlendi!