ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş milli güreşçilerle bir araya geldi!

ABB Başkanı Yavaş milli güreşçilerle bir araya geldi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan ASKİ Spor Kulübü’nün milli güreşçileri ile bir araya geldi, antrenmanlarını izledi.
ABB Başkanı Yavaş milli güreşçilerle bir araya geldi!

2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan ASKİ Spor Kulübü’nün milli güreşçilerinin antrenmanları tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da, olimpiyatlara hazırlanan milli güreşçileri ziyaret etti, antrenmanlarını izledi. 

Batıkent'teki Rıza Kayaalp&Taha Akgül Spor Kompleksi'nde antrenman yapan güreşçileri ziyaret eden Mansur Yavaş'ı, ASKİ Spor Kulübü Genel Koordinatörü ve Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Çakmar, milli güreşçileri Taha Akgül ve Rıza Kayaalp karşıladı.

2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan milli güreşçilerin antrenmanını izleyen Yavaş, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül’ün de aralarında olduğu sporculara Paris Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diledi.

‘’İKİ, ÜÇ DALDA DAHA KOTA BEKLİYORUZ'' 

Ziyareti sırasında ASKİ Spor Genel Koordinatörü ve Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Çakmar’dan bilgiler alan Mansur Yavaş, ardından açıklamalarda bulundu. 

Olimpiyata gidecek güreşçilerin antrenmanını izlediğini belirten Başkan Yavaş, ‘’Burası şampiyon fabrikası‘’ diyerek yaklaşık 3 bin kadar güreşçi olduğunu ve iki, üç dalda daha kota beklediklerini söyledi. 

Boksta ve judoda da birer sporcunun daha olimpiyatlara gideceğini ifade eden Mansur Yavaş, sporcuların güreşlerini izlemeye gideceğini aktardı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkentte Ramazan denetimi! Alışveriş merkezlerindeki yöresel ürünler incelendi

Başkentte Ramazan denetimi! Alışveriş merkezlerindeki yöresel ürünler incelendi