ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş otobüs esnafının yanında olacaklarını söyledi

ABB Başkanı Yavaş otobüs esnafının yanında olacaklarını söyledi

Son günlerde artan akaryakıt fiyatlarından dolayı çok şikayetçi olduklarını dile getiren Ankaralı otobüs sektörü çalışanlarına ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan yanınızdayız mesajı geldi. Başkan Yavaş düzenlen etkinlikte sektör çalışanları ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş otobüs esnafının yanında olacaklarını söyledi

Ülkemizde özellikle son dönemde akaryakıt fiyatlarında peş peşe gelen zamlardan en çok etkilenen meslek gruplarının başında ulaşım sektöründe çalışanlar gelmiş, yaşanılan zamlardan mağdur olduklarını ifade eden çalışanlar kendilerine yardım yapılması talebinde bulunmuştu.

BAŞKAN YAVAŞ'TAN DESTEK AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak her dönemde çalışanların yanında olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden ABB Başkanı Yavaş  Tüm Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası üyeleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Başkan Yavaş “Sizler Ankara Büyükşehir Belediyesi ailesine mensup arkadaşlarımsınız. Sizlerden bahsederken ben mesai arkadaşlarım diye bahsediyorum. Elbette ki problemlerinizi hep birlikte çözeceğiz. Elbette ki destek olacağız. Sizler için en iyisi neyse belediyeye de en az zarar veren neyse ona hep birlikte karar vereceğiz” diyerek kendisini dinleyenlere moral verici açıklamalar yaptı.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİNDEN TEŞEKKÜR

ABB Başkanı Yavaş'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarda kendilerinin yanında olmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. TÖHOB Genel Başkanı Kurtuluş Kara yaptığı açıklamada “Sayın Başkan'ım iyi niyetinize şüphemiz yok. Her zaman yanınızda olduğumuzu biliyorsunuz” dedi. Konuşma yapan bir diğer isimlerden Ankara Özel Halk Otobüsleri Odası Başkanı Ercan Soydaş'ta “Şimdiye kadar özel halk otobüsü esnafına verdikleri destekler için kendilerine çok teşekkür ederim. Başkan bey sürekli ayrım yapmadığını dile getiriyor ya biz bunu bizzat biz yaşadık" şeklinde konuştu.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantının ardından Ankara'da ulaşım sektöründe çalışan vatandaşlara ABB yönetiminden yeni destekler gelmesi gerekiyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklamalar çalışanlar arasında sevinçle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı bilet satışları devam ediyor

Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı bilet satışları devam ediyor