ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş, Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım sağladı!

ABB Başkanı Yavaş, Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım sağladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım sağladı. Açılışta önemli konular hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB Başkanı Yavaş, Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım sağladı!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı'da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. 

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, özellikle de Polatlı'da bulunan su sorununun çözümü için yapılan çalışmalardan bahsedildi. Yaptığı açıklamaların ardından ilçede esnaf ziyaretinde bulunan Yavaş'ın yanı sıra CHP'nin Polatlı Belediye Başkan adayı Mürsel Yıldızkaya da Mansur Yavaş ile ilçeye büyük hizmetler getireceklerini belirtti.

ALDIĞIMIZ PARAYI İHTİYAÇ DOĞRULTUSUNDA HARCIYORUZ!

Polatlı'da gerçekleştirilen açılıştan önce Mamak'ta da açılışa katılım sağlayarak açıklamalarda bulunan Yavaş tarafından Ankara genelinde yaptıkları çalışmaların bedelleri ile ilgili bilgilendirme paylaşımları yapması hakkında da önemli ifadelerde bulunularak “Üniversiteler, meslek odalarından görüş alarak sizlerden aldığımız parayı ihtiyaç doğrultusunda harcıyoruz. Bunu harcarken açık ihaleler yapmak suretiyle hem katılımı hem de kırımları artırıyoruz. Çünkü bu para sizin paranız. Kul hakkının yenmesine çalınmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Her yerde ve her platformda harcadığımız paraların hesabını veriyoruz. Bir hizmet yaptıysak pankart asıp, tüm Ankaralıya gösteriyoruz. Sayıştay raporlarımızın hepsini belediyemizin internet sayfasında yayınlıyoruz. Kuruşuna kadar nereye ne kadar harcanmış görüyorsunuz. Çünkü hesabını veremeyecek işlere girmiyoruz” şeklinde açıklamalara yer verilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları belli oldu mu?