ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Pursaklar ve Akyurt seçim koordinasyon merkezlerini açtı!

ABB Başkanı Yavaş Pursaklar ve Akyurt seçim koordinasyon merkezlerini açtı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2024 Yerel Seçimleri CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, Pursaklar ve Akyurt'u ziyaret etti. Bu iki ilçede partisinin seçim koordinasyon merkezlerini açan Başkan Yavaş eşit hizmet vurgusunu yineledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Pursaklar ve Akyurt seçim koordinasyon merkezlerini açtı!

ABB Başkanı Yavaş Ankara'nın tüm ilçelerini ziyaret etme ve partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışlarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda gün içerisinde bir çok ilçeye giden Başkan Yavaş Pursaklar ve Akyurt'ta vatandaşlar ile bir araya geldi.

“BİR ALLAH'IN KULU DİYEMEZ Kİ…”

Seçim vizyonu başta olmak üzere bir çok konuda açıklamalar yapan ABB Başkanı Yavaş Pursaklar ve Akyurt'ta partisinin aday gösterdiği isimler ile birlikte seçim koordinasyon merkezlerini açtı. Geçmiş 5 yıllık döneminde Ankara'da herkese aynı gözle baktıklarını ve partilere göre asla değerlendirme yapmadıklarının altını çizen Başkan Yavaş “Felsefemiz şu; madem herkesten eşit şekilde para alıyoruz, onların vergilerinden istifade ediyoruz, o zaman eşit şekilde hizmet etmemiz lazım. Bir Allah'ın kulu diyemez ki, ‘Biz az oy verdik diye az hizmet aldık’ diye” şeklinde konuştu.

“ANKARA'YA HUZUR GELDİ”

Belediye başkanlığı döneminde kin ve nefret duygularının ortadan kaldırıldığını söyleyen ABB Başkanı Mansur Yavaş “Kin ve nefreti ortadan kaldırdık. Yaptığımız çalışmalarla ‘Çalıyor ama çalışıyor felsefesi’ de toprağın altına gömüldü" ifadelerini kullandı. Son günlerde metro projesi tartışmaları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yavaş “İstanbul'da metro yarıştırıyorlar. Ankara’ya gelince tık yok. 2024 bütçesine 3 bin lira koydular. Yapmayacaklar. O zaman buralara ‘Keçiören-Havaalanı Metrosu’nu yapacağız’ pankartlarını neden asıyorsunuz. Eliniz mi tutuldu?” dedi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Pursaklar ve Akyurt ilçesinde ilçe sakinlerinden de yoğun bir ilgi geldi. Kendisini dinlemeyen gelen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yavaş açılışları gerçekleştirdi ve kendisi ile partisinin adayları için oy istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı Şubat 2024 enflasyon rakamlarıyla belli oldu!

Mart ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı Şubat 2024 enflasyon rakamlarıyla belli oldu!