ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmalarına devam ediyor! Rozetimizi çıkardık herkese eşit davrandık

ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmalarına devam ediyor! Rozetimizi çıkardık herkese eşit davrandık

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, başkenti karış karış gezerek seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarda Başkan Yavaş, başkanlık döneminde her bir Ankaralıya eşit davrandıklarının vurgusunu yaptı.
ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmalarına devam ediyor! Rozetimizi çıkardık herkese eşit davrandık

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında başkentin dört bir yanında ziyaretlerine devam ediyor. 

Bu kapsamda Başkan Yavaş, Pursaklar ve Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarına katıldı. Burada yaptığı konuşmada Yavaş, rozetini çıkarıp Ankara’nın bütün ilçe ve köylerine eşit hizmet verdiklerini vurguladı.  

YAVAŞ BAŞKENT ESNAFIYLA BİR ARADA! 

Bir diğer etkinlikte Yavaş, kahveci, simitçi ve pideci esnafıyla buluştu.  Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programla Ankara Kahveciler Esnaf Odası ile Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası üyeleriyle bir arada kahvaltı etkinliği yapan Başkan Yavaş, 5 yıl boyunca her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi. 

BAŞKAN YAVAŞ TOPTANCI HALİ'NDE!

Mansur Yavaş, Yenimahalle Toptancı Hali'nde esnafa ziyarette bulundu. Yenilenen Toptancı Hali ile Balık Hali’nde Yavaş, alkışlarla karşılandı. 

KEKLİKPINARI PAZAR YERİ ZİYARETİNDE YAVAŞ'A SEVGİ SELİ! 

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, bugün Çankaya’nın Dikmen semtinde kurulan Keklikpınarı Kapalı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Ziyaret sırasında hem esnaf hem de halk tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Yavaş'a Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ve Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan da eşlik etti. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KPSS 2024/5 yerleştirme sonuçları açıklandı! 27 Bin sözleşmeli sağlık personeli ataması yapılıyor

KPSS 2024/5 yerleştirme sonuçları açıklandı! 27 Bin sözleşmeli sağlık personeli ataması yapılıyor