ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Sincan seçim koordinasyon merkezini açtı! Rekor oy vurgusu

ABB Başkanı Yavaş Sincan seçim koordinasyon merkezini açtı! Rekor oy vurgusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün Sincan'da partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi. Burada kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara hitap eden ABB Başkanı Yavaş rekor oy ile seçimi kazanacaklarını söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Sincan seçim koordinasyon merkezini açtı! Rekor oy vurgusu

Ankara yeni dönemde başkanının kim olacağına karar vermek için 31 Mart 2024 tarihini bekliyor. Son dönemin sonucu en merak edilen yerel seçimleri olması beklenen seçim için artık sona gelinmiş durumda.

“REKOR OYLA DESTEK OLACAKLARI ANLAŞILIYOR”

Mart ayı sonunda gerçekleşecek olan seçimde bir kez daha ABB Başkanı olmak için aday olan Mansur Yavaş seçim programı kapsamında Ankara'nın Sincan ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Sincan Belediye Başkan Adayı Veysel Alkan ile birlikte partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Meltem sokakta gerçekleşen seçim koordinasyonu merkezi açılışında konuşan Başkan Yavaş anketlerde kendilerinin öne olduğunu söyledi. Yavaş “Ankara halkının kararı tarihte görülmemiş çoğunlukta. Rekor oyla destek olacakları anlaşılıyor” diyerek seçimi kendilerinin kazanacağını öne sürdü.

İLÇE BELEDİYELERİNE SİTEM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş diğer ilçelerde daha önce ifade ettiği aynı parti çatısı altında yer almadığı ilçe belediye başkanlarının kendisi ile görüşmemesi hakkında konuştu.

Kendisinin farklı partide olmasına rağmen makamından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine atıfta bulunan ABB Başkanı Yavaş “Sayın cumhurbaşkanına gittim bir yerim eksilmedi, Ankara halkı için talepte bulundum, Ankara’daki ilçe belediyelerinin bir ikisi hariç hiçbiri daha benim makam odamı görmedi” dedi.

TOPAL ÖRDEK BENZETMESİ

Seçimi kazanmaları kadar Belediye meclisinde de çoğunluğu sağlamalarının hizmet etme konusunda önemine değinen ABB Başkanı Yavaş dikkat çeken bir benzetme yaptı. Başkan Yavaş kendilerinin seçilmesi konusunda rekor oy beklentisine rağmen “Ama mecliste çoğunluğumuz olmazsa maalesef topal ördek muamelesi görüyoruz” diyerek belediye meclisinde çoğunluğun önemini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSÜ sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı!

MSÜ sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı!