ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi!

ABB Başkanı Yavaş Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi!

Yerel seçim süreci devam ederken başkan adaylarının saha çalışmaları da hız kazandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, esnaflarla bir araya geldiği ziyaretlerine devam ederken bu kez Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için yeniden Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ABB Başkan adayı olarak gösterildi. ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, seçim sürecinde saha çalışmalarına hız verirken 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın ve üyeleriyle bir araya geldi. 

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, esnaflara dost olduklarının altını çizerken yeni dönemde de esnafa destek olacaklarını belirtti.

“BEN ESNAF ÇOCUĞUYUM ESNAF DOSTUYUM”

“Biz odaların görüşlerini almadan hiçbir karar almıyoruz.  Esnaf dostu bir anlayışımız var” diyen ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, ulaşım esnafının kendi aralarında anlaşmaları halinde her türlü desteği verdiklerini ve vereceklerini belirtti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, özel halk otobüsü esnafına öğrenci indirimi için destek verdiklerini belirterek, "Dolmuşçulara veremiyorduk. Hukuki bir görüş aldık. Sizler de öğrenci indirimi yapıyorsunuz, sizlere destek olacağız. Nasıl destek olacağımızı Oda Başkanı'yla görüşeceğiz" ifadeleri ile heyecan yarattı. 

ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, gelen durak yenileme ve sosyal tesis taleplerini geri çevirmeyeceklerini vurguladığı açıklamasında ‘’Ben esnaf çocuğuyum, esnaf dostuyum. Ankara’yı sadece sanayicileri değil esnafı da ayakta tutuyor. Biz odaların görüşlerini almadan hiçbir karar almıyoruz. Esnaf dostu bir anlayışımız var.” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, seçilmesi durumunda yeni dönemde de aynı anlayışla hizmetlerine devam edeceğini belirtti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü'nün konuğu İstanbulspor

MKE Ankaragücü'nün konuğu İstanbulspor