ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş tatilin ilk günü çocuklarla buluştu!

ABB Başkanı Yavaş tatilin ilk günü çocuklarla buluştu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren Başkentli minikler için eğlence dolu bir program hazırladı. Bu programda ABB Başkanı Mansur Yavaş çocuklar ile bir araya geldi.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB Başkanı Yavaş tatilin ilk günü çocuklarla buluştu!

Yarıyıl tatilinin ilk gününde Başkentli öğrenciler ve veliler tarafından katılım sağlanacak olan etkinlikler Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi.  Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren Başkentli minikler için eğlence dolu bir program hazırladı. Türkiye’nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı olan BAKAP; Mucizeler Sirki’ne ev sahipliği yapıyor. Hayvanlar olmadan eğlendiren ve ısıtmalı dev sirk çadırına kurulan Mucizeler Sirki; çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada sunarken interaktif gösterilerle farklı deneyimler kazandırmaya devam etti.

AİLELERİNİZLE BİRLİKTE DUT TOPLAMAYA GELECEKSİNİZ

Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Mucizeler Sirki’nde yarıyıl tatili heyecanı yaşayan çocuklarla bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Karne tatiline özel etkinlikler düzenlemek istediklerini belirtti. Türkiye’nin tek ve en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP’ta olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Yavaş, “Buraya ailelerinizle birlikte geleceksiniz, eğleneceksiniz. Öyle bir yer ki artık çocuklarımızın birçoğu sebzelerin meyvelerin nasıl yetiştiğini bilmiyor. Birçoğu manavda yetiştiğini zannediyor. Bunları hep yerinde göreceksiniz. Dut mevsiminde ailelerinizle dut toplamaya geleceksiniz. Burada, kayısı zamanı kayısıyı, elma zamanı elmayı ağacından toplayıp yiyebileceksiniz. Yine ailelerinizle birlikte gelip burada bulunan bungalov evlerde kalabilecek, bizzat ellerinizle domates ekip yetiştirmeyi öğrenebileceksiniz. Tam bir tarım, rekreasyon ve eğlence alanı olacak” diye konuştu.

ÇALIŞTIĞINIZDA NELER YAPABİLECEĞİNİZİ GÖRECEKSİNİZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından program hakkında yapılan açıklamalar şu şekildeydi;

“Bu hareketleri yapanlar, bir çalışma sonunda bunları yapabiliyor. Çalışarak bu beceriye sahip oluyor. Sizler de arzu ettiğiniz, istediğiniz bir alanda başarıya ulaşmak için çalıştığınızda neler yapabileceğinizi göreceksiniz.”

Çocuklara müjdeli bir haber veren Yavaş, “Çok kısa zamanda Atatürk Orman Çiftliği’nin içinde gene çocuklarımızın tatilde gidebilecekleri ama daha sonra da devam edecek şekilde sürekli kalacak Dijital Hayvanat Bahçesi’ni de hazırladık” dedi.

BAŞKENTLİLERDEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR GELDİ!

Etkinliğe katılım sağlayan her yaştan Ankaralı vatandaş, büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen bu etkinliğe katılım sağlarken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için de teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya'dan sahile vuran cesetler hakkında açıklama!

Bakan Yerlikaya'dan sahile vuran cesetler hakkında açıklama!