ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş Tunalı Hilmi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi!

ABB Başkanı Yavaş Tunalı Hilmi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş'ın saha çalışmaları devam ederken esnaf ziyaretleri de hız kesmiyor. Tunalı Hilmi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, ortak akıl vurgusu ile açıklamalar yaptı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş Tunalı Hilmi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı olarak görevini sürdüren Mansur Yavaş, CHP'den yeniden başkan adayı olarak gösterildi. CHP'den yeniden aday gösterilen ABB Başkanı Yavaş, saha çalışmalarına devam ederken bugün Çankaya ilçesinde bulunan Tunalı Hilmi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

ABB Başkanı Yavaş'ın ziyaret takvimi  yoğunlaşırken Tunalı Hilmi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Cadde boyunca yürüyen ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirdi. 

MANSUR YAVAŞ TUNALI HİLMİ CADDESİ’NDE VATANDAŞ VE ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi kentin dört bir yanını gezmeye, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkent esnafıyla buluşmaya devam eden Yavaş’ın bugünkü ilk ziyaret noktası Tahran Caddesi’ndeki Taksi Durağı oldu. 

Taksici esnafına ‘Hayırlı işler’ dileyerek sohbet eden Yavaş, ardından Tunalı Hilmi Caddesi’ne geçti.  Yavaş’ın bölgedeki ikinci ziyaret noktası ise Güniz Sokak’taki Kavaklıderem Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği oldu.

Ardından Kuğulu Park’a geçen Yavaş, Kuğulu Park Taksi Durağı’nda da taksici esnafıyla bir araya geldi. Yavaş, kenti ortak akıl ve katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda yönetmeye devam edeceklerini vurgularken esnaf ve vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
53 yıllık rekor resmen kırıldı! Türkiye en sıcak ocak ayını geçirdi

53 yıllık rekor resmen kırıldı! Türkiye en sıcak ocak ayını geçirdi