ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş'a Sıhhiye Yenişehir Pazaryerinde coşkulu karşılama!

ABB Başkanı Yavaş'a Sıhhiye Yenişehir Pazaryerinde coşkulu karşılama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Sıhhiye - Yenişehir Pazaryerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Hem esnafın hem de pazar ziyaretinde olan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, istek ve sorunları dinledi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş'a Sıhhiye Yenişehir Pazaryerinde coşkulu karşılama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkan adayı Mansur Yavaş, saha çalışmalarını sürdürüyor. ABB Başkanı ve ABB başkan adayı Mansur Yavaş, Sıhhiye - Yenişehir Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan’ın da yer aldığı ziyarette; genci, yaşlısı, çocuğu, kadını 7’den 70’e her yaştan vatandaş pazar ziyaretindeki ABB Başkanı Yavaş ile bir araya geldi. 

ABB BAŞKANI YAVAŞ SIHHİYE YENİŞEHİR PAZARYERİNDE TEZAHÜRATLARLA KARŞILANDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş, Sıhhiye - Yenişehir Pazaryerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşın ilgisiyle karşılanan ABB Başkanı Yavaş, esnafa hayırlı işler diledi. ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş’a yerel seçimlerde başarılar dileyen bir vatandaş, “Dualarımız sizinle. Yolunuz açık olsun, inşallah kazanacaksınız” ifadelerine yer verdi. 

Pazaryerinde seçim çalışmasını sürdüren ABB Başkanı ve Başkan adayı Mansur Yavaş’a vatandaşlar pek çok istek, öneri ve sorunlarını dile getirdi.  

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yavaş, Sıhhiye - Yenişehir Pazaryeri ziyaretinin ardından Yenişehir Pazar Taksi Durağına giderek, taksi esnafıyla sohbet etti. Saha çalışmalarını sürdüren Yavaş'ın bu ziyaretlerine devam edeceği kaydedildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'nde fabrika işçileri rehin alındı!

Kocaeli'nde fabrika işçileri rehin alındı!