ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş'tan kamyoncu ve nakliyeci esnafına ziyaret

ABB Başkanı Yavaş'tan kamyoncu ve nakliyeci esnafına ziyaret

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kamyoncu ve nakliyeci esnafıyla bir araya geldi. Esnafla sohbet eden Yavaş ardından açıklamalarda da bulundu.
ABB Başkanı Yavaş'tan kamyoncu ve nakliyeci esnafına ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Kahramankazan'da düzenlenen bir organizasyon ile kamyoncu ve nakliyeci esnafıyla bir araya geldi, onlarla sohbet etti. 

Ankara Yurtiçi Nakliye ve Lojistik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Yavaş, organizasyon ardından açıklamalarda da bulundu. Açıklamalarında son 5 yılda yaptıkları proje ve hizmetlere değinen Başkan Yavaş, ‘’5 yıldır Ankara'nın parasını çarçur etmeden çalıştık, kimseyi ayırmadık.'' dedi. 

‘’ANKARALININ PARASINI ÇÖP PROJELERE YATIRMIYORUZ'' 

Açıklamalarında Yavaş, Ankara halkının parasını çöp projelere değil, acil ihtiyaçlara, ilçelerin taleplerine yatırdıklarını ifade ederek, kimseyi ayırmadıklarının da altını çizdi. Pandemi döneminde esnafla iş birliği yaptıklarını ve bu dönemde erzak dağıtımını nakliyeci esnafla bir arada gerçekleştirdiklerini de aktaran Başkan Yavaş, deprem bölgelerine en çok kamyonun da yine ABB tarafından gönderildiğini söyledi. 

‘’HÜKÜMET EMEKLİLERE ZAM YAPMADI DİYE SEYREDEMEDİK'' 

Emeklilere ABB tarafından yapılan yardımları da bir kez daha hatırlatan Yavaş, ‘’Bütçemiz önceki yıllara göre yüzde 50 azaldı. Emeklilerin durumunu görünce Hükümet emeklilere zam yapmadı diye seyredemedik. Bu insanlar bedenileriyle 30-40 yıl çalışmak suretiyle buralara geldi. Artık birçoğu da ikinci işte çalışamaz durumda. Kimse bunlara ne yersin ne içersin diye sormadı.  Bu yaştan sonra kimseye muhtaç olmasınlar diye 27 bin 500 emekliye her ay bin lira nakit yardımı, 400 lira et yardımı, 500 lira da doğal gaz yardımı yapıyoruz.” diye konuştu. 

Sözlerini en büyük projelerinin Ankaralıları zengin etmek olduğunun altını çizerek sonlandıran Mansur Yavaş, yaptıkları her işin hesabını verdikleri bir kez daha vurguladı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnci Taneleri dizi yayından mı kalkıyor? İlk bölümden davalık oldu

İnci Taneleri dizi yayından mı kalkıyor? İlk bölümden davalık oldu