ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılay'da kadınlara karanfil hediyesi!

ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılay'da kadınlara karanfil hediyesi!

ABB Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kızılay'da anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yavaş, Ankaralı kadınlara karanfil dağıttı, kadınlar gününü kutladı.
ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılay'da kadınlara karanfil hediyesi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ankaralı kadınlarla bir araya geldi. 

Başkenti karış karış gezen ve vatandaşlarla sürekli bir araya gelen Başkan Yavaş, bu kez de Ankaralı kadınlarla buluştu. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Mansur Yavaş, Kızılay'da karanfil dağıttı. Mansur Yavaş'a eşi Nursen Yavaş da eşlik etti. 

KADINLARDAN YAVAŞ'A DESTEK 

Sıhhiye Orduevi önünden Atatürk Bulvarı  Güvenpark istikametine doğru yürüyen Mansur Yavaş ve Nursen Yavaş, Ankaralı kadınlara karanfil dağıttı. Çift, bulvarda yer alan mağaza ve kafelere de girerek kadın çalışanların gününü kutlamayı ihmal etmedi.

Çift, kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları kırmayarak herkesle samimi diyalog kurdu. 

VATANDAŞTAN YAVAŞ'A DESTEK 

Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş'a vatandaş yoğun ilgi gösterirken, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik desteklerini de ilettiler. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başkentli kadınlarla bir araya gelen Yavaş çifti ve vatandaş arasında samimi anlar yaşandı. Ankaralı kadınlar, Mansur Yavaş'ın karanfil jestinden memnuniyetlerini dile getirdi. O anlar ise kameralara yansıyarak ölümsüzleşti. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın ne kadar içme suyu kaldı? 2024 Ankara ASKİ baraj doluluk rakamları

Ankara'nın ne kadar içme suyu kaldı? 2024 Ankara ASKİ baraj doluluk rakamları