Başkentliler kurban etkilerini kurulan toplama merkezlerine verebilecek. Etler soğuk zincir sistemi ile korunuyor. İhtiyaç sahiplerine sorunsuz bir şekilde etleri ulaştıran ABB, bağışları bugün 14.00 - 23.59 saatleri arasında kabul edecek.
Konu ile ilgili ABB'den yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada kampanya kapsamında et bağışlarının sağlıklı koşullarda toplanacağı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı ifade edildi.
ET BAĞIŞ KAMPANYASI BU YIL DA DEVAM EDECEK
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), "Paylaşmanın Bayramı" sloganıyla bu yıl da Kurban Bayramı'nda et bağışı kampanyasına devam ediyor.
ABB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kampanya kapsamında et bağışlarının sağlıklı koşullarda toplanması ve dağıtımı için tüm hazırlıklar tamamladı.
Vatandaşlar, kurban etlerini kurulan toplama merkezlerine teslim edebilecek. Soğuk zincir sistemiyle korunan etler, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince sosyal destek alan ailelerin sofralarına ulaştırılacak.
Kurban eti bağışları, bugün 14.00–23.59, yarın ise 10.00–23.59 saatleri arasında kabul edilecek. Bayramın üçüncü günü et bağışı alınmayacak.
ET PAYLARI 5 NOKTADA TELSİM EDİLEBİLECEK
Vatandaşlar et paylarını, Çankaya – Turan Güneş Bulvarı (Çetinkaya - Nişantaşı Pazarı önü), Etimesgut – Bağlıca göbek, Ayrancı – Kapalı Pazar Yeri, Etlik – Gazze Caddesi (Antares AVM üstü) ve Batıkent – Gimsa önünden soğuk zincir araçlarına teslim edebilecek.
ABB, yaptığı açıklamasında Yenimahalle'de bulunan ABB Sosyal Hizmetler Soğuk Hava Deposu'nda da bağışların kabul edilebileceği ifade edildi. Et kabulleri bugün ve yarın belirlenen saatler arasında alınacak.