ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB çocuklar için 5 Beyaz tiyatro oyununu duyurdu!

ABB çocuklar için 5 Beyaz tiyatro oyununu duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte çocuklar için 5 Beyaz tiyatro oyununun ücretsiz bir şekilde sergileneceği ifade edildi. Konu hakkında detaylı bilgi sosyal medya
yazar
Sinem GÜVEN
ABB çocuklar için 5 Beyaz tiyatro oyununu duyurdu!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda çocuklar için 5 Beyaz isimli tiyatro oyununun sergileneceği öğrenildi. Çocukları ile yarı yılda kaliteli bir aktivite yapmak isteyen kişiler için belediye, tiyatro oyunu hakkında merak edilenlere yanıt verdi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN TİYATROYU DUYURDU!

Çocuklar için yapılacak olan bu tiyatro oyunu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu etkinlik sayesinde Ankara'nın sembolik 5 beyazı olan Ankara kedisi, Ankara tavşanı, Ankara güvercini, Ankara  keçisi ve Ankara arısıyla; çocukların tanışma fırsatı elde edileceği ifade edildi. Tiyatro oyununun afişi ise yayımlandı.

"Haydi Çocuklar!

Bembeyaz, eğlenceli bir tatil günü Gençlik Parkı'nda sizleri bekliyor.

Ankara'nın sembolik 5 beyazı olan Ankara kedisi, Ankara tavşanı, Ankara güvercini, Ankara  keçisi ve Ankara arısıyla; çocukların tanışma fırsatı bulacağı etkinlikler ve "5 Beyaz" tiyatro gösterimize davetlisiniz."

Yapılan açıklamalar çerçevesinde ‘ 5 Beyaz Tiyatro Gösterisinin 5 Beyaz ile Tanışma ve Sürprizler ‘ etkinliğinin ücretsiz bir şekilde yapılacağı öğrenildi. 25 Ocak Perşembe günü saat 14:00’de gerçekleştirilecek olan bu etkinliğin Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajı! Millete borcumuz

Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajı! Millete borcumuz